Sæsonmenu

Forbehold for ændringer

Forår

Denne menu kan bestilles fra 4. april til 30. maj

FORRET
Soufflé på jomfruhummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter

HOVEDRET
Stegt oksefilet, honningglaserede gulerødder, små kartofler, syltede sennepskorn og sauce Bordelaise

DESSERT
Rabarberkompot, vaniljeiscreme fra Kødbyen Is og bagt hindbærmarengs

 

Sommer

Denne menu kan bestilles fra 31. maj til 14. juli

FORRET
Dampede hvide asparges med sauce mousseline, håndpillede rejer og sprøde urter

HOVEDRET
Stegt kalvemørbrad, små karotter, ærter, nye kartofler og friskrevet sommertrøffel

DESSERT
Pavlova med friske jordbær, hyldeblomst og Chantilly-crème

 

PRIS
445 kr. per person 
Inkluderet i prisen er 3-retters menu.

eller

950 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas Nimb Blanc de Blancs, snacks, 3-retters menu med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand.

Reservér bord

2025-oksefilet-900x910px
  • 2025-saesonmenu-april-1-770x514px
  • 2025-saesonmenu-april-2-770x514px
  • 2025-saesonmenu-april-3-770x514px