Forbehold for ændringer
Denne menu kan bestilles fra 4. april til 30. maj
FORRET
Soufflé på jomfruhummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter
HOVEDRET
Stegt oksefilet, honningglaserede gulerødder, små kartofler, syltede sennepskorn og sauce Bordelaise
DESSERT
Rabarberkompot, vaniljeiscreme fra Kødbyen Is og bagt hindbærmarengs
Denne menu kan bestilles fra 31. maj til 14. juli
FORRET
Dampede hvide asparges med sauce mousseline, håndpillede rejer og sprøde urter
HOVEDRET
Stegt kalvemørbrad, små karotter, ærter, nye kartofler og friskrevet sommertrøffel
DESSERT
Pavlova med friske jordbær, hyldeblomst og Chantilly-crème
PRIS
445 kr. per person
Inkluderet i prisen er 3-retters menu.
eller
950 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas Nimb Blanc de Blancs, snacks, 3-retters menu med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand.