MENU
SNACKS
- Oliven & trøffelchips 115,-
- Skagenskinke med surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
- Sprøde kroketter på kalv med Vesterhavsost og friskrevet trøffel 3 stk. / 6 stk. 125 / 245,-
- Vegetar
Kaviar
- Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
- Osietra kaviar med blinis, cremefraiche og purløg, 15/30g 395,- / 745,-
- Vegetar
FORRETTER
- Færøsk laks med agurk, syltede perleløg, citronmarineret fennikel og kærnemælkssauce skilt med dildolie 165,-
- Cremet hummerbisque med stegte kammuslinger, æble og dildolie 215,-
- Økologiske Bygaard svampe à la creme med tyttebær og friskrevet trøffel serveret med ristet surdejsbrød 195,-
- Rødbedetatar med gedeost, syltede korianderfrø og honningdressing 155,-
- Økologisk oksetatar med trøffelmayonnaise, jordskokkechips og karseurter 165,-
- Vegetar
Reservér bord
MENU
HOVEDRETTER
- Stegt vesterhavstorsk med sauté af fennikel, vinterspinat, rosenkål og hummersauce 285,-
- Trøffelbygotto med økologiske svampe fra Bygaard, Vesterhavsost og syltede perleløg 245,-
- Confiteret andelår med rødkål og bagt æble med ribsgelé, serveret med hvide og brunede kartofler samt andesauce 315,-
- Fru Nimbs bøf stroganoff på økologisk oksemørbrad med perleløg, rosmarinbacon og kartoffelmos 275,-
- Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, behørig garniture, pommes sautées og skysauce 315,-
- Peberbøf, medaljon af dansk oksemørbrad med Madagaskar pebersauce og sæsongrønt 345,-
- Vegetar
Tilbehør
- Pommes frites 65,-
- Grøn salat 55,-
- 2 stk. surdejsboller fra Nimbs økologiske bageri serveret med smør 35,-
- Vegetar
OST & DESSERTER
- Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
- To slags ost med sæsonens frugtkompot og knækbrød 125,-
- Julekrydderkage med varme krydderier, appelsinganache og nougatis fra Kødbyens IS 135,-
- Fru Nimbs risalamande med lun kirsebærsauce og kandiserede nødder 115,-
- Vegetar
Reservér bord