2911_JiT2024_FrokostSMB2_OneColumn900x910px

MENU

SNACKS

  • Oliven 65,-
  • Røgede mandler 65,-
  • Puffede Iberico-flæskesvær med dip 65,-
  • 3 snacks: Oliven, røgede mandler og puffede Iberico-flæskesvær 165,-
  • Sardiner i olivenolie fra Yurrita i Biscayabugten, serveret med brændt citron og ristet surdejsbrød, 50 g 125,-
  • Skagenskinke med ristet surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
  • Vegetar

KAVIAR

  • Beluga X Sterlet, 50g 1.195,-
  • Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
  • Osietra, 15/30g 395,- / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

FORRETTER

  • Færøsk laks med dildmarineret agurk, syltede perleløg, radiser og brændt citronsauce 165,-
  • Soufflé på jomfruhummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter 195,-
  • Fru Nimbs carpaccio på saltet dansk oksemørbrad med ramsløgemulsion, tyttebær, kartoffelchips og Tivoli-havens urter 195,-
  • Grillede grønne asparges med baba ganoush-creme, tørrede tomater, og Vesterhavsost-chips 155,-
  • Vegetar

Reservér bord

Danske fjordrejer

Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, citron og dild, 50 g / 100 g

225,- / 425,-

Door-900x910px

MENU

HOVEDRETTER

  • Meunierestegt rødtunge med persillesauce, nye kartofler og citron 325,-
  • Kalvefrikassé med gulerødder, asparges, små kartofler, persille og trøffel (Kan servers vegetarisk med økologiske bælgfrugter) 275,-
  • Stegt oksefilet, honning glaserede gulerødder, små kartofler, syltede sennepskorn og sauce Bordelaise 325,-
  • Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, behørig garniture, pommes sauté og skysauce 315,-
  • Peberbøf, medaljon af dansk oksemørbrad med Madagaskar pebersauce og sæsongrønt 345,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Pommes frites 65,-
  • Grøn salat 55,-
  • 2 stk. surdejsboller fra Nimbs økologiske bageri serveret med smør 35,-
  • Vegetar

OST & DESSERTER

  • Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
  • 2 slags ost med behørig garniture og knækbrød 125,-
  • Rabarberkompot, vaniljeiscreme og bagt hindbærmarengs 125,-
  • Fru Nimbs petit fours 95,-
  • Vegetar

Reservér bord

  • FruNimbAften_668A9735770x514px
  • FruNimbAften_9800770x514px
  • FruNimbAften_9848770x514px
  • FruNimbAften_9924770x514px