MENU
SNACKS
- Oliven 65,-
- Røgede mandler 65,-
- Puffede Iberico-flæskesvær med dip 65,-
- 3 snacks: Oliven, røgede mandler og puffede Iberico-flæskesvær 165,-
- Skagenskinke med ristet surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
- Sardiner i olivenolie fra Yurrita i Biscayabugten, serveret med brændt citron og ristet surdejsbrød, 50 g 125,-
- Vegetar
KAVIAR
- Beluga X Sterlet, 50g 1.195,-
- Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
- Osietra, 15/30g 395,- / 745,-
- Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
- Vegetar
FJORDREJER
- Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, citron og dild, 50 g / 100 g 225,- / 425,-
- Vegetar
FORRETTER
- Færøsk laks med dildmarineret agurk, syltede perleløg, radiser og brændt citronsauce 165,-
- Soufflé på jomfruhummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter 195,-
- Fru Nimbs carpaccio på saltet dansk oksemørbrad med ramsløgemulsion, tyttebær, kartoffelchips og Tivoli-havens urter 195,-
- Grillede grønne asparges med baba ganoush-creme, tørrede tomater og Vesterhavsost-chips 155,-
- Vegetar
Reservér bord
MENU
HOVEDRETTER
- Meunierestegt rødtunge med persillesauce, nye kartofler og citron 325,-
- Kalvefrikassé med gulerødder, asparges, små kartofler, persille og trøffel (Kan serveres vegetarisk med økologiske bælgfrugter) 275,-
- Stegt oksefilet, honningglaserede gulerødder, små kartofler, syltede sennepskorn og sauce Bordelaise 325,-
- Wienerschnitzel af kalveinderlår med ærter, behørig garniture, pommes sauté og skysauce 315,-
- Peberbøf, medaljon af dansk oksemørbrad med Madagaskar pebersauce og sæsongrønt 345,-
- Vegetar
Tilbehør
- Pommes frites 65,-
- Grøn salat 55,-
- 2 stk. surdejsboller fra Nimbs økologiske bageri serveret med smør 35,-
- Vegetar
OST & DESSERTER
- Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
- 2 slags ost med behørig garniture og knækbrød 125,-
- Rabarberkompot, vaniljeiscreme og bagt hindbærmarengs 125,-
- Fru Nimbs sødt til kaffen 95,-
- Vegetar
Reservér bord