Forbehold for ændringer
Denne menu kan bestilles fra 15. november til 5. januar
FORRET
Cremet hummerbisque med stegte kammuslinger og æble med dildolie
HOVEDRET
Confiteret andelår med rødkål og bagt æble med ribsgelé, serveret med hvide og brunede kartofler samt andesauce
DESSERT
Fru Nimbs risalamande med lun kirsebærsauce og kandiserede nødder
PRIS
445 kr. per person
Inkluderet i prisen er 3-retters menu.
eller
950 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas Nimb Blanc de Blancs, snacks, 3-retters menu med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand.
Denne menu kan bestilles til frokost af minimum 2 gæster
Brød, smør og fedt
Første servering
HVOR
Fru Nimb - indgang via Tivolis hovedindgang
HVORNÅR
Denne menu kan bestilles fra 15. november til 5. januar
PRIS
325 kr. per person
Denne menu kan bestilles af minimum 2 gæster.
Menuen serveres til deling ved bordet.
Brød, smør og fedt
Første serveringHVOR
Fru Nimb - indgang via Tivolis hovedindgang
HVORNÅR
Denne menu kan bestilles fra 15. november til 5. januar
PRIS
650 kr. per person - inkluderet i prisen er Fru Nimbs Julefrokostbord og mineralvand m/u brus
Fru Nimbs Julebord Deluxe kan reserveres til selskaber, både til frokost og aften, og er ideelt til grupper, der ønsker en eksklusiv juleoplevelse.
Bemærk venligst, at Fru Nimbs Julebord Deluxe er til selskaber på minimum 10 gæster.
Kontakt restaurantbooking@nimb.dk for booking eller yderligere information.
Byd det nye år velkommen med en eksklusiv gastronomisk oplevelse i hjertet af København.
Fru Nimb inviterer til en festlig aften fyldt med udsøgte retter, elegante vine og liflig champagne. Lad smagen af hummer, trøfler og årgangsvine sætte rammen for en uforglemmelig nytårsaften, afsluttet med en elegant dessert og små, søde petit fours.
Lad nytårsfesten på Fru Nimb blive starten på et magisk 2025.
Champagne & Amuse-bouche
Østers au naturel
Løjrom på kartoffelrøsti à la Nimb
NV, Ruinart, R de Ruinart, Brut
Forret
Skaldyrstimbale med hummerbisque
2022, Egon Müller, Scharzhof Riesling
Mellemret
Pocheret torsk med sennepssauce
2022, Domaine Christian Moreau, Chablis 1er Cru Vaillon
Hovedret
Tournedos af oksemørbrad, croquette, trøffelsauce og friskrevet trøffel
2016, Camigliano, Brunello di Montalcino
Dessert
Gâteau Marcel med broken gel på solbær og iscreme
2009, Niepoort, Colheita
Kaffe og petit fours
Tak for i aften
Der afsluttes på Fru Nimbs Terrasse (til Tivolis Fyrværkeri kl. 23.00)
Champagne og kransekage
HVOR
Fru Nimb - indgang via Tivoli. Vær opmærksom på, at der ikke er inkluderet entré til Tivoli i prisen.
HVORNÅR
31/12 fra kl. 18:30 - 23:00
PRIS
2.300 kr. per person