FruNimb_Frokost1_1220x910px

MENU

SNACKS

  • Oliven & trøffelchips 115,-
  • Skagenskinke med surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
  • Sprøde kroketter på kalv med Vesterhavsost og friskrevet trøffel 3 stk. / 6 stk. 125 / 245,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
  • Osietra kaviar med blinis, cremefraiche og purløg, 15/30g 395,- / 745,-
  • Vegetar

SMØRREBRØD

  • Marineret sild med karrycreme, æg, karse, druekapers og frisk æble 115,-
  • Stegt sild med æblekompot, løg og kapers 135,-
  • Økologiske æg med variationer af tomat og citronmayonnaise (Tilføj håndpillede rejer +30,-) 115,-
  • Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron (Tilføj håndpillede rejer og citronmayonnaise +30,-) 175,-
  • Rødbedetatar med peberrodscreme, honningæbler og boghvede 125,-
  • Fru Nimbs hønsesalat med svampe, cornichoner og rosmarinbacon 145,-
  • Fru Nimbs hjemmelavede leverpostej med rosmarinbacon, stegte svampe og rødbede 170,-
  • Klassisk roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og agurkesalat 150,-
  • Klassisk oksetatar på økologisk Jersey med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme 155,-
  • Vegetar

Reservér bord

Smoerrebroedsfest_frunimb_900x910

MENU

DET LUNE KØKKEN

  • Fru Nimbs fiskefrikadeller med krydderurter serveret med hjemmerørt remoulade citron og rugbrød 195,-
  • Fru Nimbs Pariserbøf af økologisk skært okseinderlår med behørig garniture 195,-
  • Vegetar

OST & DESSERTER

  • Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
  • To slags ost med sæsonens frugtkompot og knækbrød 125,-
  • Vegetar

Reservér bord

Vinterretter

  • Fru Nimbs bøf stroganoff med perleløg, rosmarinbacon og kartoffelmos 275,-
  • Økologiske Bygaard svampe à la creme med tyttebær og friskrevet trøffel serveret med ristet surdejsbrød 195,-
  • Vegetar
  • bagteroedbeder_770x514px
  • fiskefilet_770x514px
  • interior_770x514px
  • kryddersild_770x514px
  • per_770x514px