FruNimb_Frokost1_1220x910px

MENU

SNACKS

  • Oliven & trøffelchips 115,-
  • Skagenskinke med surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
  • Sprøde kroketter på kalv med Vesterhavsost og friskrevet trøffel 3 stk. / 6 stk. 125 / 245,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
  • Osietra kaviar med blinis, cremefraiche og purløg, 15/30g 395,- / 745,-
  • Vegetar

SMØRREBRØD

  • Marineret sild med karrycreme, æg, karse, druekapers og frisk æble 115,-
  • Fru Nimbs julesild med cremefraiche, kapers, løg og peberrod 125,-
  • Stegt sild med æblekompot, løg og kapers 135,-
  • Økologiske æg med variationer af tomat og citronmayonnaise (Tilføj håndpillede rejer +30,-) 115,-
  • Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron (Tilføj håndpillede rejer og citronmayonnaise +30,-) 175,-
  • Vegetarisk “julesylte” på økologiske svampe fra Bygaard med cornichoner, syltet perleløg og sennepsmayonnaise 145,-
  • Rødbedetatar med peberrodscreme, honningæbler og boghvede 125,-
  • Fru Nimbs hønsesalat med svampe, cornichoner og rosmarinbacon 145,-
  • Fru Nimbs hjemmelavede leverpostej med rosmarinbacon, stegte svampe og rødbede 170,-
  • Klassisk roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og agurkesalat 150,-
  • Klassisk oksetatar på økologisk Jersey med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme 155,-
  • Vegetar

Reservér bord

FRU NIMBS JULEANRETNING

1. Servering
Fru Nimbs julesild med cremefraiche, kapers, løg og peberrod
Æg og rejer med citronmayonnaise og fedtegrever

2. Servering
Lun fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Lun ribbensteg med sprøde svær, rødkål og hjemmesyltet agurkesalat

325 kr. per person

Reservér bord

Halloween-2024-Bondepige-1220x910px

MENU

DET LUNE KØKKEN

  • Fru Nimbs fiskefrikadeller med krydderurter serveret med hjemmerørt remoulade citron og rugbrød 195,-
  • Lun ribbensteg med sprøde svær, rødkål og hjemmesyltet agurkesalat 195,-
  • Fru Nimbs Pariserbøf af økologisk skært okseinderlår med behørig garniture 195,-
  • Vegetar

OST & DESSERTER

  • Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
  • To slags ost med sæsonens frugtkompot og knækbrød 125,-
  • Julekrydderkage med varme krydderier, appelsinganache og nougatis fra Kødbyens IS 135,-
  • Fru Nimbs risalamande med lun kirsebærsauce og kandiserede nødder 115,-
  • Vegetar

Reservér bord

Vinterretter

  • Fru Nimbs bøf stroganoff med perleløg, rosmarinbacon og kartoffelmos 275,-
  • Økologiske Bygaard svampe à la creme med tyttebær og friskrevet trøffel serveret med ristet surdejsbrød 195,-
  • Vegetar
  • bagteroedbeder_770x514px
  • fiskefilet_770x514px
  • interior_770x514px
  • kryddersild_770x514px
  • per_770x514px