MENU
SNACKS
- Oliven & trøffelchips 115,-
- Skagenskinke med surdejsbrød og trøffelmayonnaise 125,-
- Sprøde kroketter på kalv med Vesterhavsost og friskrevet trøffel 3 stk. / 6 stk. 125 / 245,-
- Vegetar
Kaviar
- Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
- Osietra kaviar med blinis, cremefraiche og purløg, 15/30g 395,- / 745,-
- Vegetar
SMØRREBRØD
- Marineret sild med karrycreme, æg, karse, druekapers og frisk æble 115,-
- Stegt sild med æblekompot, løg og kapers 135,-
- Økologiske æg med variationer af tomat og citronmayonnaise (Tilføj håndpillede rejer +30,-) 115,-
- Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og citron (Tilføj håndpillede rejer og citronmayonnaise +30,-) 175,-
- Rødbedetatar med peberrodscreme, honningæbler og boghvede 125,-
- Fru Nimbs hønsesalat med svampe, cornichoner og rosmarinbacon 145,-
- Fru Nimbs hjemmelavede leverpostej med rosmarinbacon, stegte svampe og rødbede 170,-
- Klassisk roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og agurkesalat 150,-
- Klassisk oksetatar på økologisk Jersey med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme 155,-
- Vegetar
Reservér bord
MENU
DET LUNE KØKKEN
- Fru Nimbs fiskefrikadeller med krydderurter serveret med hjemmerørt remoulade citron og rugbrød 195,-
- Fru Nimbs Pariserbøf af økologisk skært okseinderlår med behørig garniture 195,-
- Vegetar
OST & DESSERTER
- Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
- To slags ost med sæsonens frugtkompot og knækbrød 125,-
- Vegetar
Reservér bord
Vinterretter
- Fru Nimbs bøf stroganoff med perleløg, rosmarinbacon og kartoffelmos 275,-
- Økologiske Bygaard svampe à la creme med tyttebær og friskrevet trøffel serveret med ristet surdejsbrød 195,-
- Vegetar