MENU
SNACKS
- Oliven 65,-
- Røgede mandler 65,-
- Puffede Iberico-flæskesvær med dip 65,-
- 3 snacks: Oliven, røgede mandler og puffede Iberico-flæskesvær 165,-
- Vegetar
KAVIAR
- Beluga X Sterlet, 50g 1.195,-
- Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
- Osietra, 15/30g 395,- / 745,-
- Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
- Vegetar
FRU NIMBS FROKOSTSERVERING
- 1. SERVERING
- Karrymarineret sild, æblekompot, æg, kapers og dild
- Fru Nimbs gravad laks med rævesovs og dild
- 2. SERVERING
- Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og frisk citron
- Fru Nimbs hønsesalat med svampe, toppet med cornichoner og rosmarinbacon
- Serveres med brød, smør og fedt
- 345,-
- Vegetar
FRU NIMBS SILDETALLERKEN
- Karrymarineret sild, æblekompot, æg, kapers og dild
- Rabarbersild med syltede ramsløg, cremefraiche og urter
- Kryddersild med kapers, løg, peberrod og æg
- Serveres med brød, smør og fedt
- 325,-
- Vegetar
FJORDREJER
- Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, citron og dild, 50 g / 100 g 225,- / 425,-
- Vegetar
SMØRREBRØD
- FISK OG SKALDYR
- Karrymarineret sild, æblekompot, æg, kapers og dild 120,-
- Rabarbersild med syltede ramsløg, cremefraiche og urter 125,-
- Kryddersild med kapers, løg, peberrod og æg 115,-
- Sol over Gudhjem: røget sild, æggeblomme, rødløg, radise og purløg 125,-
- Rejesalat på sprød toast med æg, tomat og piment d’Espelette 140,-
- Koldrøget laks med sauteret spinat, pocheret æg, sauce hollandaise og ørredrogn 175,-
- Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og frisk citron (Tilføj håndpillede rejer +30,-) 175,-
- Økologiske æg med variationer af tomat og citronmayonnaise (Tilføj håndpillede rejer +30,-) 125,-
- Kartoffelmad med Nimb Gold Selection-kaviar (10g), løg og cremefraiche 285,-
- GRØNT
- Kartoffelmad med løvstikke, rygeostcreme, radise, ristede løg og karse 125,-
- Sprød selleri med tatarsauce, syltet bolsjebede og urtesalat 115,-
- KØD
- Fru Nimbs hønsesalat med svampe, toppet med cornichoner og rosmarinbacon 145,-
- Klassisk tatar på økologisk Jersey-okse med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme 155,-
- Fru Nimbs rullepølse med peber, sennep, løg og sky 165,-
- Klassisk roastbeef med spejlæg, bløde løg, peberrod og agurkesalat 155,-
- Wagyu-steak tatar med løg, cornichoner, kapers og rå æggeblomme 235,-
- Vegetar
Reservér bord
MENU
DET LUNE KØKKEN
- Fru Nimbs fiskefrikadeller med krydderurter, tatarsauce, ærter og citron 195,-
- Fru Nimbs klassiske Pariserbøf af skært okseinderlår (160g) med behørig garniture 195,-
- Vegetar
FORÅRSRETTER
- Kalvefrikassé med gulerødder, asparges, små kartofler, persille og trøffel (Kan serveres vegetarisk med økologiske bælgfrugter) 275,-
- Meunierestegt rødtunge med persillesauce, nye kartofler og citron 325,-
- Vegetar
OST & DESSERTER
- Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
- 2 slags ost med behørig garniture og knækbrød 125,-
- Rabarberkompot, vaniljeiscreme og bagt hindbærmarengs 125,-
- Fru Nimbs petit fours 95,-
- Vegetar
Reservér bord