FruNimb_Frokost1_1220x910px

MENU

SNACKS

  • Oliven 65,-
  • Røgede mandler 65,-
  • Puffede Iberico-flæskesvær med dip 65,-
  • 3 snacks: Oliven, røgede mandler og puffede Iberico-flæskesvær 165,-
  • Vegetar

KAVIAR

  • Beluga X Sterlet, 50g 1.195,-
  • Nimb GOLD Selection, 15/30/125g 325,- / 600,- / 2.330,-
  • Osietra, 15/30g 395,- / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

FRU NIMBS FROKOSTSERVERING

  • 1. SERVERING
  • Karrymarineret sild, æblekompot, æg, kapers og dild
  • Fru Nimbs gravad laks med rævesovs og dild
  • 2. SERVERING
  • Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og frisk citron
  • Fru Nimbs hønsesalat med svampe, toppet med cornichoner og rosmarinbacon
  • Serveres med brød, smør og fedt
  • 345,-
  • Vegetar

FRU NIMBS SILDETALLERKEN

  • Karrymarineret sild, æblekompot, æg, kapers og dild
  • Rabarbersild med syltede ramsløg, cremefraiche og urter
  • Kryddersild med kapers, løg, peberrod og æg
  • Serveres med brød, smør og fedt
  • 325,-
  • Vegetar

FJORDREJER

  • Danske fjordrejer med ristet brioche, mayonnaise, citron og dild, 50 g / 100 g 225,- / 425,-
  • Vegetar

SMØRREBRØD

  • FISK OG SKALDYR
  • Karrymarineret sild, æblekompot, æg, kapers og dild 120,-
  • Rabarbersild med syltede ramsløg, cremefraiche og urter 125,-
  • Kryddersild med kapers, løg, peberrod og æg 115,-
  • Sol over Gudhjem: røget sild, æggeblomme, rødløg, radise og purløg 125,-
  • Rejesalat på sprød toast med æg, tomat og piment d’Espelette 140,-
  • Koldrøget laks med sauteret spinat, pocheret æg, sauce hollandaise og ørredrogn 175,-
  • Smørstegt, paneret rødspættefilet med hjemmerørt remoulade og frisk citron (Tilføj håndpillede rejer +30,-) 175,-
  • Økologiske æg med variationer af tomat og citronmayonnaise (Tilføj håndpillede rejer +30,-) 125,-
  • Kartoffelmad med Nimb Gold Selection-kaviar (10g), løg og cremefraiche 285,-
  • GRØNT
  • Kartoffelmad med løvstikke, rygeostcreme, radise, ristede løg og karse 125,-
  • Sprød selleri med tatarsauce, syltet bolsjebede og urtesalat 115,-
  • KØD
  • Fru Nimbs hønsesalat med svampe, toppet med cornichoner og rosmarinbacon 145,-
  • Klassisk tatar på økologisk Jersey-okse med pickles, kapers, løg, peberrod og rå æggeblomme 155,-
  • Fru Nimbs rullepølse med peber, sennep, løg og sky 165,-
  • Klassisk roastbeef med spejlæg, bløde løg, peberrod og agurkesalat 155,-
  • Wagyu-steak tatar med løg, cornichoner, kapers og rå æggeblomme 235,-
  • Vegetar

Reservér bord

Smoerrebroedsfest_frunimb_900x910

MENU

DET LUNE KØKKEN

  • Fru Nimbs fiskefrikadeller med krydderurter, tatarsauce, ærter og citron 195,-
  • Fru Nimbs klassiske Pariserbøf af skært okseinderlår (160g) med behørig garniture 195,-
  • Vegetar

FORÅRSRETTER

  • Kalvefrikassé med gulerødder, asparges, små kartofler, persille og trøffel (Kan serveres vegetarisk med økologiske bælgfrugter) 275,-
  • Meunierestegt rødtunge med persillesauce, nye kartofler og citron 325,-
  • Vegetar

OST & DESSERTER

  • Friteret Camembert med solbærmarmelade og ristet brioche 110,-
  • 2 slags ost med behørig garniture og knækbrød 125,-
  • Rabarberkompot, vaniljeiscreme og bagt hindbærmarengs 125,-
  • Fru Nimbs petit fours 95,-
  • Vegetar

Reservér bord

  • bagteroedbeder_770x514px
  • fiskefilet_770x514px
  • interior_770x514px
  • kryddersild_770x514px
  • per_770x514px