TRI

I Danmarks nordvestligste hjørne, nær kystbyen Agger, ligger Restaurant TRI – en Michelin-præmieret perle med en gastronomisk tilgang, der hylder den rå og vilde natur i Thy. Her er menuen formet af det nordjyske landskab og havets skatkammer, og hver ret er en hyldest til sæsonens lokale råvarer og det håndværk, der forfiner dem.

Bag TRI står kokken Nicolas Min Jørgensen – tidligere køkkenchef på den stjernemarkerede restaurant Substans i Aarhus og forhenværende kaptajn for det danske kokkelandshold. I 2022 åbnede han Restaurant TRI med visionen om at skabe en spiseoplevelse, der bringer naturens enkelhed og kompleksitet sammen. Siden åbningen har restauranten opnået stor anerkendelse og modtaget flere gastronomiske priser.

MENUEN
Når Restaurant TRI flytter ind som pop-up i Det japanske Tårn i Tivoli, medbringer den en særligt sammensat menu baseret på råvarer fra Vesterhavets kyst og Limfjordens vande. Gæster kan glæde sig til en oplevelse, der både er eksperimenterende og dybt forankret i den nordiske madkultur. Menuen byder blandt andet på fisk og østers fra Nordsøen, tang og alger, skovens kogler, vilde urter som skærmdild, samt svampe, nødder, bipollen og hyben – alt sammen serveret med en internationalt inspireret teknik og præcision.
Et af højdepunkterne er retten, der blev kåret til "Årets Osteservering 2024", med Blå Kornblomst-ost, hyben og valnødder.

HVORNÅR
TRI kan opleves i Det japanske Tårn fra 23. april til 31. maj.

Reservér bord

2025-TRI-NY-Intro-900x910px

Menu

Forbehold for vind og vejr i menuen.
  • Alge og selleri
  • Fjordrejer og gær
  • Kartoffel, torsk og rogn
  • Sprutte, frø og saltet smør
  • Østers, kål og kærnemælk
  • Hummer, surmælk og most med peberrod
  • Musling, nye løg og dansk tang
  • Ølandshvede og paté
  • Helleflynder, dyrekølle, kål og Vesterhavsost
  • Blå Kornblomst, hyben og valnød
  • Solbær, enebær og mørkt øl
  • Jordskok og brændt hasselnød
  • Nobelis-fudge
  • Lun kage med blomme og cremefraiche

PRIS
1.600 kr. per person for 7 serveringer

Reservér bord

2025-TRI-Menu-900x910px
  • TRI-2025-1-770x514px
  • TRI-2025-3-770x514px
  • TRI-2025-2-770x514px
  • TRI-2025-4-770x514px