2-stjernet vin-mekka fra de tyske skove
Vi går sommeren i møde med et besøg fra den eksklusive restaurant Ösch Noir fra sydtyske Schwartzwald, som på blot to år er blevet tildelt to Michelin-stjerner. Ösch Noirs unge køkkenchef, Manuel Ulrich, har skabt et køkken, der baserer sig på klassiske franske dyder tilsat en god portion moderne innovation. Restauranten kører med to menuer; en klassisk ”Noir” og en ”Vert”, som er vegetarisk.
I Det japanske Tårn er der mulighed for at opleve højdepunkter fra begge menuer. Ösch Noirs køkken er kendetegnet ved klassiske luksusråvarer som hummer, kaviar, lam og yellowtailtun, som bliver løftet af ingredienser som shiso, koriander, kombu og Amalficitron for at skabe nye, kreative smagsoplevelser. Ösch Noir giver også Tivolis gæster mulighed for at opleve ikoniske vine af en kaliber, man ikke normalt ser på restauranters vinmenuer.
HVORNÅR
Ösch Noir kan opleves i Det japanske Tårn fra 8. juni til 12. juli.
APERITIF SNACKS
Oksetatar røget ål / svamp / løvstikke
Gillardeau-østers salat / ørredrogn
Middelhavssalat konserveret citron
HIRAMASA
Glaskål / shiso / kombu
RUGBRØD "PETIT NOIR"
Citronsmør / urtedip / miniradiser / Schwarzwälder-skinke
ARTISKOK
Kartoffel / bønner / ærter / hvidløg / Amalfi-citron
IMPERIAL CAVIAR BERLIN "OSSETRA" (+ 200 kr.)
Færøsk laks / beurre blanc / purløg
HUMMER
Tom Yum / blomkål / svampe / koriander
LAM FRA DE SVABISKE ALPER
Agurk / fennikel / dild / sennepsfrø
JORDBÆR
Pistacie / passionsfrugt / mynte
PETIT FOURS
Choux kaffe
Praline hindbær
VINMENU
Altes Handwerk & Grand Cru
The Upgrade
PRIS
1.400 kr. per person for 8 serveringer
1.600 kr. per person for 9 serveringer (inkl. Imperial Caviar)