2-stjernet vin-mekka fra de tyske skove

Ösch Noir

Vi går sommeren i møde med et besøg fra den eksklusive restaurant Ösch Noir fra sydtyske Schwartzwald, som på blot to år er blevet tildelt to Michelin-stjerner. Ösch Noirs unge køkkenchef, Manuel Ulrich, har skabt et køkken, der baserer sig på klassiske franske dyder tilsat en god portion moderne innovation. Restauranten kører med to menuer; en klassisk ”Noir” og en ”Vert”, som er vegetarisk.

I Det japanske Tårn er der mulighed for at opleve højdepunkter fra begge menuer. Ösch Noirs køkken er kendetegnet ved klassiske luksusråvarer som hummer, kaviar, lam og yellowtailtun, som bliver løftet af ingredienser som shiso, koriander, kombu og Amalficitron for at skabe nye, kreative smagsoplevelser. Ösch Noir giver også Tivolis gæster mulighed for at opleve ikoniske vine af en kaliber, man ikke normalt ser på restauranters vinmenuer.

HVORNÅR
Ösch Noir kan opleves i Det japanske Tårn fra 8. juni til 12. juli.

Reservér bord
OschNoir-AperoSnacks-900x910px

Menu

APERITIF SNACKS
Oksetatar røget ål / svamp / løvstikke
Gillardeau-østers salat / ørredrogn
Middelhavssalat konserveret citron

HIRAMASA
Glaskål / shiso / kombu

RUGBRØD "PETIT NOIR"
Citronsmør / urtedip / miniradiser / Schwarzwälder-skinke

ARTISKOK
Kartoffel / bønner / ærter / hvidløg / Amalfi-citron

IMPERIAL CAVIAR BERLIN "OSSETRA" (+ 200 kr.)
Færøsk laks / beurre blanc / purløg

HUMMER
Tom Yum / blomkål / svampe / koriander

LAM FRA DE SVABISKE ALPER
Agurk / fennikel / dild / sennepsfrø

JORDBÆR
Pistacie / passionsfrugt / mynte

PETIT FOURS
Choux kaffe
Praline hindbær


VINMENU
Altes Handwerk & Grand Cru
The Upgrade

PRIS
1.400 kr. per person for 8 serveringer
1.600 kr. per person for 9 serveringer (inkl. Imperial Caviar)

Reservér bord

OschNoir-Strawberry-900x910px
  • OschNoir-Lobster-770x514px
  • OschNoir-Yellowtail-770x514px
  • OschNoir-VegetableSalad-770x514px
  • OschNoir-ImperialCaviar-770x514px
  • OschNoir-Lamb-770x514px