Gør nytårsaften til en eksklusiv oplevelse helt udover det sædvanlige i Det japanske Tårn i Tivoli. Her byder Nimb i samarbejde med den 3-stjernede slovenske restaurant Hiša Franko på en ekstraordinær gourmetaften med en nøje afstemt vinmenu.
Den kulinariske rejse starter med en forførende cocktail skabt af vilde slovenske kirsebær, julekrydderier og hvid rom. Derefter følger en kavalkade af Hiša Frankos berømte signaturretter, der i Tivoli har fået et umiskendeligt dansk twist.
Højdepunkter fra menuen
Til dessert serveres karamelliserede valnødder, bagte æbler, varme krydderier, samt fondue af lokal slovensk ost og bipollen.
Nytårsfejringen fortsætter kl. 23:15 på den eksklusive tagterrasse Nimb Roof, hvor der venter et glas champagne, kransekage og udsigt til byens mest spektakulære fyrværkeri.
PRIS
5.800 kr. pr. person
HVORNÅR
31. december fra kl. 18:30 til 23:00
HVOR
Det japanske Tårn – Indgang via Nimbs reception
Julemiddag af format
Du kan godt begynde at glæde dig til Jul i Tivoli, hvor den 3-stjernede restaurant Hiša Franko (SLO) popper up i Det japanske Tårn og dækker op til en julemiddag af format.
Stjernekokken Ana Roš står i spidsen for restauranten, som er en af verdens mest hypede og eftertragtede – så der venter dig en enestående gastronomisk oplevelse.
Menuen kombinerer danske og slovenske ingredienser og afspejler Ana Roš' karakter og personlige forståelse af smagsnuancer og teksturer. Det er en personlig fortælling, en hyldest til de lokale producenter, naturen og årstiden.
HVORNÅR
Hiša Franko kan opleves i Det japanske Tårn fra 21. november til 31. december
*Ekstra ret