En eksklusiv nytårsaften

Gør nytårsaften til en eksklusiv oplevelse helt udover det sædvanlige i Det japanske Tårn i Tivoli. Her byder Nimb i samarbejde med den 3-stjernede slovenske restaurant Hiša Franko på en ekstraordinær gourmetaften med en nøje afstemt vinmenu.

Den kulinariske rejse starter med en forførende cocktail skabt af vilde slovenske kirsebær, julekrydderier og hvid rom. Derefter følger en kavalkade af Hiša Frankos berømte signaturretter, der i Tivoli har fået et umiskendeligt dansk twist.

Højdepunkter fra menuen

  • Tatar af kronvildt med østers og kiwi
  • Selleri med krabbe, vilde urter og sennepsfrø
  • Vinterrodfrugter med kaffe og hvide trøfler
  • Høbagte kartofler med bukkehorn, ristet gær og syrnet fløde

Til dessert serveres karamelliserede valnødder, bagte æbler, varme krydderier, samt fondue af lokal slovensk ost og bipollen.

Nytårsfejringen fortsætter kl. 23:15 på den eksklusive tagterrasse Nimb Roof, hvor der venter et glas champagne, kransekage og udsigt til byens mest spektakulære fyrværkeri.

PRIS
5.800 kr. pr. person

HVORNÅR
31. december fra kl. 18:30 til 23:00

HVOR
Det japanske Tårn – Indgang via Nimbs reception

Reservér bord

HisaFranko-nytaarsevent-900x910px

Julemiddag af format

Hiša Franko

Du kan godt begynde at glæde dig til Jul i Tivoli, hvor den 3-stjernede restaurant Hiša Franko (SLO) popper up i Det japanske Tårn og dækker op til en julemiddag af format.  

Stjernekokken Ana Roš står i spidsen for restauranten, som er en af verdens mest hypede og eftertragtede – så der venter dig en enestående gastronomisk oplevelse.  

Menuen kombinerer danske og slovenske ingredienser og afspejler Ana Roš' karakter og personlige forståelse af smagsnuancer og teksturer. Det er en personlig fortælling, en hyldest til de lokale producenter, naturen og årstiden.

HVORNÅR
Hiša Franko kan opleves i Det japanske Tårn fra 21. november til 31. december

Reservér bord

HisaFranko_Intro_900x910px

Menu

FROKOST
Serveres lørdag - søndag fra kl. 12
  • Blade fra haven med brunet smøremulsion, vagtelæg og trøffel
  • Knoldselleri med krabbe, vilde urter og sennepsfrø
  • Høbagt kartoffel og ristet gær i syrnet fløde* (Hiša Franko-klassiker)
  • Dansk høst
  • Cappelletti med sort pære og jordskok*
  • Råvildt med østers og kiwi (Hiša Franko-klassiker)
  • Dessert med karamelliserede valnødder, bagte æbler, krydderier, fonduta af lokal slovensk ost og bipollen
  • Frugtbid

AFTEN
Serveres torsdag - mandag fra kl. 18
  • Blade fra haven med brunet smøremulsion, vagtelæg og trøffel
  • Knoldselleri med krabbe, vilde urter og sennepsfrø
  • Beignet med fermenteret hytteost og røget ørredrogn (Hiša Franko-klassiker)
  • Høbagt kartoffel og ristet gær i syrnet fløde (Hiša Franko-klassiker)
  • Dansk høst
  • Cappelletti med sort pære og jordskok
  • Bygotto med fluffy byg, gedeostløbe og sorte trøfler*
  • Råvildt med østers og kiwi (Hiša Franko-klassiker)
  • Vinterens rodfrugter, fondue og GASTROunika Beluga-Sevruga Caviar
  • Dessert med karamelliserede valnødder, bagte æbler, krydderier, fonduta af lokal slovensk ost og bipollen
  • Frugtbid

*Ekstra ret

Reservér bord

HisaFranko_Menu_900x910px
  • HisaFranko_DjT2024_770x514px_5
  • HisaFranko-menu4-770x514px
  • HisaFranko-menu1-770x514px
  • HisaFranko_DjT2024_770x514px_2
  • HisaFranko-menu2-770x514px
  • HisaFranko-menu3-770x514px