I november og december skruer vi lidt ekstra op for forkælelsen og starter brunchen med et glas champagne. Der er også inkluderet en "Bloody Mary", der går perfekt til de lune retter i anden servering.
Velbekomme og glædelig jul!
MENU
VelkomstI glas & kop
Kaffe brygget på Nimbs økologiske kaffebønner eller te fra det anerkendte tehus Mariage Frères, økologiske juicer, lemonader samt et glas N.V. Ruinart Brut og en Bloody Mary.
HVORNÅR
21/12 & 22/12 fra kl. 10:00 til 14:00.
PRIS
895 kr. per person
Børn under 8 kan nyde brunchen til halv pris.
Denne menu kan bestilles fra 14. november til 5. januar
FORRET
Brændt saltet laks glaseret med citrus-teriyaki serveret med syltet glaskål og ørredrogn
TILKØB MELLEMRET
Grillet Iberico Presa med cime di rapa, æble og hasselnød samt sauce med tyttebær
195,-
HOVEDRET
Letsprængt og rødvinsglaseret andebryst med croustillant af confiteret lår og kål, serveret med trøffel Pommes Anna og Sauce Périguex
DESSERT
Nimb Brasseries risalamande anno 2024, med lun kirsebærsauce og kandiserede nødder
PRISER
850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) og mineralvand
1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand
1150 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 4-retters menu og mineralvand
1650 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 4-retters menu med tilhørende vinmenu (4 glas) og mineralvand
Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.
Glædelig jul! Vi byder hjertelig velkommen til en eventyrlig juleaften her på Nimb Brasserie fyldt med julens glæder, ægte hygge og festlige stunder. Vores menu byder på julens uundværlige klassikere med sprøde amuse-bouche mellem retterne. Vi håber, at dette skønne udvalg af julebordets glæder bidrager til at skabe en uforglemmelig aften.
Lad os sammen fejre julens magiske højtid.
Champagne & Amuse-bouche
Østers naturel
Løjrom på kartoffelrøsti à la Nimb
NV, Ruinart, Brut
Forret
Hummerbrud, confiteret tomat og hummerbisque
2022, Egon Müller, Scharzhof Riesling
Hovedret
Sprængt andebryst med croustillant af confiteret lår og kål serveret med brunede og hvide kartofler, rødkål med appelsin og valnødder samt Nimbs andesauce
2015, Château Branaire Ducru
Dessert
Nimbs risalamande med tahiti-vanilje, kandiserede nødder og kirsebærsauce
2003, Niepoort, Colheita
Kaffe, petit fours & digestive
Tak for i aften kl. 23.00
Nimb Brasserie lukker
HVOR
Nimb Brasserie, Bernstorffsgade 5, 1577 København V - indgang via Nimb Hotel
HVORNÅR
24/12 fra kl. 18:00 - 23:00
PRIS
2.200 kr. per person.
Det er med glæde vi byder velkommen til en uforglemmelig nytårsaften på Nimb Brasserie, hvor vi sammen byder det nye år velkommen med fest og farver.
Aftenen begynder med forfriskende snacks og sprøde panipuri, inden vi dykker ned i en delikat middag, der byder på indbagt hummer, stegt pighvar, samt medaljon af oksemørbrad. Hver ret er omhyggeligt udvalgt for at fejre aftenens velsmag og skabe en magisk og eventyrlig stemning.
Når midnat nærmer sig, samles vi på Nimb Roof for at nyde Tivolis storslåede festfyrværkeri. Her byder vi nytåret velkommen med et liflig glas champagne og nyder den traditionelle kransekage.
Må det nye år bringe lykke og glæde!
Nimb Bar (ankomst kl. 17.30)
Champagne & Snacks
Østers naturel
Sprøde panipuri med røget laksetatar og ørredrogn
Kongens Nytårstale kl. 18.00
Nimb Brasserie (fra kl. 18.30)
Amuse bouche
Vaffel med Nimb GOLD Selection kaviar
NV, Ruinart, Brut
Forret
Indbagt hummer, confiteret tomat, citron og hummerbisque
2022, Egon Müller, Scharzhof Riesling
Mellemret
Pighvar med sauce beurre blanc og ørredrogn
2022, Fontaine-Gagnard, Chassagne-Montrachet 1er Cru La Maltroie
Hovedret
Medaljon af oksemørbrad, med ragout af kalvehaler, haricot verts, solbær og Sauce Périgueux
2016, Château Ducru-Beaucaillou, Le Croix de Beaucaillou
Dessert
Peach Melba en surprise
2020, Dr. Thanisch, Bernkasteler Doctor, Riesling Auslese
Kaffe og petit fours
Nimb Roof (Til Tivolis Fyrværkeri kl. 23.00)
Champagne og kransekage
Tak for i aften kl. 23.30 (Nimb Brasserie lukker)
HVORNÅR
31/12 fra kl. 17:30 - 23:30
PRIS
3.200 kr. per person