Julebrunch i Nimb Brasserie

I november og december skruer vi lidt ekstra op for forkælelsen og starter brunchen med et glas champagne. Der er også inkluderet en "Bloody Mary", der går perfekt til de lune retter i anden servering.
Velbekomme og glædelig jul!

MENU

Velkomst
  • Et glas N.V. Ruinart Brut, Champagne

Første servering
  • Laktosefri skyr med hjemmelavet granola
  • Friskskåret frugt
  • Udvalg af charcuteri, prosciutto cotto og capocollo med brunet smør infuseret med rosmarin, marineret oliven, artiskok og focaccia
  • Koldrøget Samsø-laks med kærnemælk og dild
  • Gedeostmousse med pistacie-florentiner
  • Sæsonens salat med citrusfrugter og hasselnødder
  • Rillettes en croûte med confiteret og røget and, abrikos og pistacie 
  • Håndpillede rejer, æggecreme og ørredrogn

Anden servering
  • Cremet æggestand royal med confiterede svampe, fermenteret hvidløg og trøffel
  • Sprød bacon og Nimbs signaturpølse
  • Letbagt torsk med cremet fiske- og kartoffel-velouté med Nimb Gold Kaviar
  • Variation af jordskokker med stegte kål og råsyltede tyttebær

Tredje servering
  • Vaniljecheesecake med kirsebærbalsamico
  • Appelsinfromage med brændt hvid chokolade
  • Juleflødeboller og småkager fra Cakenhagen

I glas & kop
Kaffe brygget på Nimbs økologiske kaffebønner eller te fra det anerkendte tehus Mariage Frères, økologiske juicer, lemonader samt et glas N.V. Ruinart Brut og en Bloody Mary.

HVORNÅR
23/11, 24/11, 30/11, 1/12, 7/12, 8/12, 14/12, 15/12, 21/12 & 22/12 fra kl. 10:00 til 14:00.

PRIS
895 kr. per person
Børn under 8 kan nyde brunchen til halv pris.

Bestil bord

Julebrunch-2024-900x910px

Sæsonmenu

Jul

Denne menu kan bestilles fra 14. november til 5. januar

FORRET
Brændt saltet laks glaseret med citrus-teriyaki serveret med syltet glaskål og ørredrogn

TILKØB MELLEMRET
Grillet Iberico Presa med cime di rapa, æble og hasselnød samt sauce med tyttebær
195,-

HOVEDRET
Letsprængt og rødvinsglaseret andebryst med croustillant af confiteret lår og kål, serveret med trøffel Pommes Anna og Sauce Périguex

DESSERT
Nimb Brasseries risalamande anno 2024, med lun kirsebærsauce og kandiserede nødder

 

 

PRISER

850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) og mineralvand

1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand

1150 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 4-retters menu og mineralvand

1650 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 4-retters menu med tilhørende vinmenu (4 glas) og mineralvand

Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.

Reservér bord

Risalamande-Brasserie-900x910px

Juleaften på Nimb Brasserie (Fuldt booket)

Glædelig jul! Vi byder hjertelig velkommen til en eventyrlig juleaften her på Nimb Brasserie fyldt med julens glæder, ægte hygge og festlige stunder. Vores menu byder på julens uundværlige klassikere med sprøde amuse-bouche mellem retterne. Vi håber, at dette skønne udvalg af julebordets glæder bidrager til at skabe en uforglemmelig aften.

Lad os sammen fejre julens magiske højtid.

MENU

Champagne & Amuse-bouche
Østers naturel
Løjrom på kartoffelrøsti à la Nimb
NV, Ruinart, Brut

Forret
Hummerbrud, confiteret tomat og hummerbisque
2022, Egon Müller, Scharzhof Riesling

Hovedret
Sprængt andebryst med croustillant af confiteret lår og kål serveret med brunede og hvide kartofler, rødkål med appelsin og valnødder samt Nimbs andesauce
2015, Château Branaire Ducru

Dessert
Nimbs risalamande med tahiti-vanilje, kandiserede nødder og kirsebærsauce
2003, Niepoort, Colheita

Kaffe, petit fours & digestive 

Tak for i aften kl. 23.00 
Nimb Brasserie lukker


HVOR

Nimb Brasserie, Bernstorffsgade 5, 1577 København V - indgang via Nimb Hotel

HVORNÅR
24/12 fra kl. 18:00 - 23:00

PRIS
2.200 kr. per person.

Reservér bord

2410-Oesters-natural-900x910px

Nytårsaften i Nimb Brasserie (Fuldt booket)

Det er med glæde vi byder velkommen til en uforglemmelig nytårsaften på Nimb Brasserie, hvor vi sammen byder det nye år velkommen med fest og farver. 

Aftenen begynder med forfriskende snacks og sprøde panipuri, inden vi dykker ned i en delikat middag, der byder på indbagt hummer, stegt pighvar, samt medaljon af oksemørbrad. Hver ret er omhyggeligt udvalgt for at fejre aftenens velsmag og skabe en magisk og eventyrlig stemning.

Når midnat nærmer sig, samles vi på Nimb Roof for at nyde Tivolis storslåede festfyrværkeri. Her byder vi nytåret velkommen med et liflig glas champagne og nyder den traditionelle kransekage.

Må det nye år bringe lykke og glæde!

PROGRAM

Nimb Bar (ankomst kl. 17.30)
Champagne & Snacks
Østers naturel
Sprøde panipuri med røget laksetatar og ørredrogn

Kongens Nytårstale kl. 18.00

Nimb Brasserie (fra kl. 18.30)
Amuse bouche
Vaffel med Nimb GOLD Selection kaviar
NV, Ruinart, Brut

Forret
Indbagt hummer, confiteret tomat, citron og hummerbisque
2022, Egon Müller, Scharzhof Riesling

Mellemret
Pighvar med sauce beurre blanc og ørredrogn
2022, Fontaine-Gagnard, Chassagne-Montrachet 1er Cru La Maltroie

Hovedret
Medaljon af oksemørbrad, med ragout af kalvehaler, haricot verts, solbær og Sauce Périgueux
2016, Château Ducru-Beaucaillou, Le Croix de Beaucaillou

Dessert
Peach Melba en surprise
2020, Dr. Thanisch, Bernkasteler Doctor, Riesling Auslese

Kaffe og petit fours

Nimb Roof (Til Tivolis Fyrværkeri kl. 23.00)
Champagne og kransekage

Tak for i aften kl. 23.30 (Nimb Brasserie lukker)


HVORNÅR

31/12 fra kl. 17:30 - 23:30

PRIS
3.200 kr. per person

Reservér bord

0112_Teatermenu_Brasserie_900x910px