April

MENU

Denne menu kan bestilles fra 25. april til 23. maj
  • Pocheret blæksprutte med aubergine, fermenteret hvidløg, svampebouillon og ramsløg
  • Kalvemørbrad med sprød brissel, grønne asparges, selleripuré og demi-glace med rosa peber
  • Dessert på rabarber, kærnemælk og lakrids

25.04 Saint Clara
PRIS
: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockBrasserie_Menu1_900x910px

Maj

MENU

Denne menu kan bestilles fra 25. april til 23. maj
  • Jomfruhummerravioli, confiteret og syltet tomat, sauteret spinat og luftig hummerbisque
  • Stegt kalvemørbrad, brisler, farseret morkel, ramsløg og sauce suprême
  • Mille-feuille med rabarber og crème diplomate 

02.05 August Høyen & Mumle
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

09.05 Peter Sommer & Søren Huss
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

16.05 Malte Ebert
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

23.05 Hugorm
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.


MENU

Denne menu kan bestilles fra 30. maj til 27. juni
  • Grillede asparges, danske fjordrejer, piment og champagne beurre blanc
  • Farseret, stegt poussinbryst, croustillant af confiteret lår, ærter, små karotter og friskrevet sommertrøffel
  • Jordbær Romanoff à la Nimb

30.05 Marie Key & Mona Moroni
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockBrasserie_Menu2_900x910px

Juni

MENU

Denne menu kan bestilles fra 30. maj til 27. juni
  • Grillede asparges, danske fjordrejer, piment og champagne beurre blanc
  • Farseret, stegt poussinbryst, croustillant af confiteret lår, ærter, små karotter og friskrevet sommertrøffel
  • Jordbær Romanoff à la Nimb

06.06 Magtens Korridorer
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

13.06 Jung
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

20.06 Veronica Maggio
PRIS: 
1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

27.06 Black Eyed Peas (Fuldt booket)
PRIS: 
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockBrasserie_AprilMenu_900x910px

Juli

MENU

Denne menu kan bestilles fra 4. juli til 2. august
  • Fleur de courgette, skaldyrssoufflé og strandkrabbebisque 
  • Farseret vagtel, sommergrønt og sommertrøffel 
  • Pavlova, jordbær, rosé champagne og tonkabønne

04.07 Aqua (Fuldt booket)
PRIS: 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
11.07 Train
PRIS: 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
18.07 Scarlet Pleasure
PRIS: 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
25.07 APHACA
PRIS: 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.
 
2102_FrockBrasserie_Menu1_900x910px

August

MENU

Denne menu kan bestilles fra 4. juli til 2. august
  • Fleur de courgette, skaldyrssoufflé og strandkrabbebisque
  • Farseret vagtel, sommergrønt og sommertrøffel
  • Pavlova, jordbær, rosé champagne og tonkabønne

01.08 TV-2 (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.


MENU

Denne menu kan bestilles fra 8. august til 29. august
  • Pithivier med pighvar og jomfruhummersouffléfars og cremet safransauce
  • Glaseret, krogmodnet kalvefilet med sprødt, stegte kantareller og majs, ribs og sauce espagnole
  • Peach Melba en surprise à la Nimb

08.08 Bryan Adams (Fuldt booket)
PRIS:
 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

15.08 Emma Sehested Høeg
PRIS:
 1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

22.08 Burhan G (Fuldt booket)
PRIS:
 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

29.08 D-A-D (Fuldt booket)
PRIS:
 2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockBrasserie_Menu2_900x910px

September

MENU

Denne menu kan bestilles fra 5. september til 26. september
  • Taskekrabbe, røget kartoffel og kaviar
  • Pithivier på due, æble og kål samt demi-glace
  • Baba au rhum, blommer og Madagaskar-vanilje

05.09 The Raveonettes & Turboweekend
PRIS:
1.800 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne og 3 delikate amuse-bouches, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

12.09 James Morrison (Fuldt booket)
PRIS:
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

19.09 Andreas Odbjerg (Fuldt booket)
PRIS: 
2.300 kr. per person
Inkluderet i prisen er velkomst med 1 glas champagne med genopfyldning og 3 delikate amuse-bouches samt blinis med kaviar, 3 retter med tilhørende vine (3 glas), mineralvand samt kaffe.

Reservér bord

2102_FrockBrasserie_AprilMenu_900x910px