Koreansk fine dining feat. Reif Othman, Youngjin Kim og Kristian Baumann
HVORNÅR
Modu kan opleves i Det japanske Tårn fra 23. august til 22. september.
Vær opmærksom på, at menuen kan have daglige ændringer
BANCHAN
HÅNDDYKKET NORSK KAMMUSLING
med urter & makgeolli
ØSTERS
med yuzu & sesam
MACKEREL
med shiso & grøn chili
RADISE KIMCHI
ØRRED ROGN
med æggeblomme & wasabi
MAIN MENU
TOFU
med fjordrejer & GastroUnika Caviar
KOLDE NUDLER
med aromatiske urter & blomster
JOMFRUHUMMER "YUKHOE"
Dansk jomfruhummer i krydret soya sauce
MANDU AF SÆSONENS FISK
med boullion af grillet and
GRILLET COURGETTE
med ssamjang & syltede sager
GLASERET ANDEBRYST SSAM
med salater & doenjang
AROMATISKE RIS
med svampe & tang
SHISO SORBET
med jordbær eddike
CHOCOLADE & GOCHUGARU
med karamelliserede ris
PRIS
1.350 kr. per person for 14 serveringer
I august kan Tivolis gæster opleve en enestående kombination af koreansk fine dining og eksklusive champagner. Det sker, når august måneds pop-up restaurant i Det Japanske Tårn, MODU, præsenterer en særlig champagne-pairing til deres 14-retters menu.
Bag MODU står en af Mellemøstens førende kokke og restauratører, Reif Othman, sammen med to af koreansk gastronomis fremmeste ambassadører i Danmark: Kristian Baumann, kendt fra den to-stjernede restaurant Koan, og Youngjin Kim, den talentfulde køkkenchef på restaurant Juju.
Denne enestående middag byder på koreansk topgastronomi med udsøgte ingredienser som fjordrejer, langoustine, østers, and, kaviar og rød shiso, parret med særligt udvalgte og eksklusive champagner.
HVOR
Det japanske Tårn, Tivoli
HVORNÅR
25. august fra kl. 18:00 til 23:00
PRIS
2.600 kr. per person
Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.
Blanc de Blanc 1er Cru Mandois 2019
TOFU
med fjordrejer & GastroUnika Caviar
KOLDE NUDLER
med aromatiske urter & blomster
Blanc de Blanc vintage Deutz 2017
JOMFRUHUMMER "YUKHOE"
Dansk jomfruhummer i krydret soya sauce
Terroir Extra Brut Blancs de Blancs Agrapart
MANDU AF SÆSONENS FISK
med boullion af grillet and
GRILLET COURGETTE
med ssamjang & syltede sager
Cuvee Victor 2012 Henri Mandois
Nicolas Francois – Magnum Billecart Salmon 2008
GLASERET ANDEBRYST SSAM
med salater & doenjang
AROMATISKE RIS
med svampe & tang
Blanc de Blanc Grand Cru 2002 Bruno Paillard
SHISO SORBET
med jordbær eddike
CHOCOLADE & GOCHUGARU
med karamelliserede ris