Koreansk fine dining feat. Reif Othman, Youngjin Kim og Kristian Baumann

Modu

Sommeren slutter af med en helt særlig pop-up, hvor Korea, Danmark og Tivoli smelter sammen og skaber en unik fine dining-oplevelse med rødder i et af verdens mest hypede køkkener – det koreanske.
Pop up-restauranten kommer til at hedde ”Modu - contemporary modern flavours”, og bag projektet står en af Mellemøstens førende kokke og restauratører, singaporeanskfødte Reif Othman, samt to af koreansk gastronomis fremmeste ambassadører i Danmark; Kristian Baumann, kendt fra den 2-stjernede restaurant Koan og Youngjin Kim den talentfulde køkkenchef på restaurant Juju.

Det koreanske køkken har taget den internationale gastro-scene med storm, og koreansk fine dining er lige nu blandt de mest eftertragtede spiseoplevelser i gastronomiske storbyer som New York, Berlin, Dubai og ikke mindst København, hvor køkkenchef Kristian Baumann åbnede restaurant Koan i april 2023 og blev tildelt to Michelin-stjerner blot 10 uger efter.

HVORNÅR
Modu kan opleves i Det japanske Tårn fra 23. august til 22. september.

Reservér bord



Red-shiso-sorbet-900x910px

Menu

Vær opmærksom på, at menuen kan have daglige ændringer

BANCHAN

HÅNDDYKKET NORSK KAMMUSLING
med urter & makgeolli

ØSTERS
med yuzu & sesam

MACKEREL
med shiso & grøn chili

RADISE KIMCHI

ØRRED ROGN
med æggeblomme & wasabi

MAIN MENU

TOFU
med fjordrejer & GastroUnika Caviar

KOLDE NUDLER
med aromatiske urter & blomster

JOMFRUHUMMER "YUKHOE"
Dansk jomfruhummer i krydret soya sauce

MANDU AF SÆSONENS FISK
med boullion af grillet and

GRILLET COURGETTE
med ssamjang & syltede sager

GLASERET ANDEBRYST SSAM
med salater & doenjang

AROMATISKE RIS
med svampe & tang

SHISO SORBET
med jordbær eddike

CHOCOLADE & GOCHUGARU
med karamelliserede ris

PRIS
1.350 kr. per person for 14 serveringer

Reservér bord

Mushroom-Sot-900x910px

Koreansk fine dining møder unikke champagner

I august kan Tivolis gæster opleve en enestående kombination af koreansk fine dining og eksklusive champagner. Det sker, når august måneds pop-up restaurant i Det Japanske Tårn, MODU, præsenterer en særlig champagne-pairing til deres 14-retters menu.

Bag MODU står en af Mellemøstens førende kokke og restauratører, Reif Othman, sammen med to af koreansk gastronomis fremmeste ambassadører i Danmark: Kristian Baumann, kendt fra den to-stjernede restaurant Koan, og Youngjin Kim, den talentfulde køkkenchef på restaurant Juju.

Denne enestående middag byder på koreansk topgastronomi med udsøgte ingredienser som fjordrejer, langoustine, østers, and, kaviar og rød shiso, parret med særligt udvalgte og eksklusive champagner.

HVOR
Det japanske Tårn, Tivoli

HVORNÅR
25. august fra kl. 18:00 til 23:00

PRIS
2.600 kr. per person
Bemærk venligst at prisen ikke inkluderer entré til Tivoli.

Reservér bord

Koreansk-fine-dining-818x610px

Menu

Blanc de Blanc 1er Cru Mandois 2019

TOFU
med fjordrejer & GastroUnika Caviar

KOLDE NUDLER
med aromatiske urter & blomster

Blanc de Blanc vintage Deutz 2017

JOMFRUHUMMER "YUKHOE"
Dansk jomfruhummer i krydret soya sauce

Terroir Extra Brut Blancs de Blancs Agrapart

MANDU AF SÆSONENS FISK
med boullion af grillet and

GRILLET COURGETTE
med ssamjang & syltede sager

Cuvee Victor 2012 Henri Mandois
Nicolas Francois – Magnum Billecart Salmon 2008

GLASERET ANDEBRYST SSAM
med salater & doenjang

AROMATISKE RIS
med svampe & tang

Blanc de Blanc Grand Cru 2002 Bruno Paillard

SHISO SORBET
med jordbær eddike

CHOCOLADE & GOCHUGARU
med karamelliserede ris

  • Modu-Mushroom-Sot-Bap-770x514px
  • Modu-Seafood-mandu2-770x514px
  • Modu-Seafood-mandu-770x514px
  • Modu-Seafood-mandu3-770x514px