2 Michelin-stjerner fra hippe New York

Aska

Den nordiske natur møder New Yorks rå og hippe gadebillede på restaurant Askas tallerkener. Den to-stjernede Brooklyn-restaurant, der drives af den svenske stjernekok Fredrik Berselius er på kort tid blevet en af New Yorks mest hypede restauranter. Fra en restaureret lagerbygning fra 1860'erne har Fredrik Berselius imponeret gæster og anmeldere med sit karakteristiske og internationale take på nordisk cuisine.

Fredrik Berselius, der oprindeligt kommer fra Stockholm, har tilbragt det meste af sin kulinariske karriere i New York City, hvor han har formået at skabe en unik symbiose mellem sin kærlighed til naturen og de urbane omgivelser gennem madlavning. 

HVORNÅR
Aska kan opleves i Det japanske Tårn fra 18. juli til 18. august.

Reservér bord


Aska_Intro_v2_900x910px

Menu

Forbehold for ændringer efter årstiden og lokale råvarer

SEAOAK*
Blåmuslinger
KOHLRABI*
Glaskål infuseret med lindebladolie og lindeblomsteddike
LÖJROM
Lille tærte med löjrom i marineret syreneddike
KAVIAR*
Dansk Hiramasa, Oscietra-kaviar fra Madagaskar og røget ål

CUSTARD*
Crème Royale med hummerklo, ørredrogn og hyldeblomstessens
KAMMUSLING*
Levende kammusling fra Cape Cod med hvid majroe og solbærblade

JOMFRUHUMMER*
Grillet norsk jomfruhummerhale med sauce af karamelliseret skaller og røde stikkelsbær
SÆSONENS FISK
Tsar Imperial Beluga-kaviar, svensk mørk øl og blomstrende dild
TORSK*
Svensk mørk øl, belgisk hvid asparges og blomstrende dild
PIGHVAR
Syltede ramsløg og grillet salat, urter og skud

BÆR*
Lille tærte med syltede bær og skovmærke
SORBET*
Mælkesorbet med fløde fra græskvæg og mjødurtsaft
KONFEKT*
Rugblad og kløver – Madeleine med svensk punch
Rødbeder & solbær – saltlakrids

PRIS
1.200 kr. per person for frokost* (6 retter)
1.750 kr. per person for middag (10 retter)

Reservér bord

Aska_menu_900x910
  • aska-cod-770x514px
  • aska-beet-blackcurrant-770x514px
  • aska-scallops-770x514px
  • AskaSlider1_770x514px
  • aska-langoustine-770x514px