Afternoon Tea i Nimb Bar
Et delikat twist på den klassiske afternoon tea
Forkæl dig selv med Nimbs afternoon tea, der serveres i Nimb Bars smukke omgivelser.
Oplevelsen er en fortolkning af den klassiske, engelske afternoon tea med både salte og søde serveringer - hertil udsøgte teer afstemt efter menuen.
Vi tager forbehold for ændringer i menuen.
MENU
Første servering
Denne servering er gældende fra 9. september til 31. januar.
- Quiche med sæsonens grønt og hytteost
- Briochesandwich med varmrøget laks samt tilsmagt urtecreme
- Spinatvaffel med tilsmagte rejer og dild
- Praline af jordskokker med hasselnødder og hyldeblomst-balsamico
- Bagte og syltede rødbeder med gedefriskost
Denne servering er gældende fra 1. februar til 18. maj.
- Samsø koldrøget laks med radiser, rygeost og dild
- Briochesandwich med tunmousse fra Biscayabugten og kapersblomster
- Karamelliseret rødløgstærte med hasselnødder og Comté
- Nimbs version af “Coronation chicken”
- Krustade med citrus-aioli, bagt og syltet selleri samt ørredrogn
Anden servering
Denne servering er gældende fra 11. november til 31. januar
- Friskbagt scone med marmelade, lemoncurd og smør
- Schwarzwaldkage
Mørk chokoladelagkage, Kirschflødeskum og kirsebærkompot
- Orangeflødebolle
Traditionel flødebolle med appelsinskum og overtræk af mørk chokolade
- Hindbærmakron
Lille makron fyldt med hindbærganache
- Gyldne Tårn
Hvid chokolademousse, passionsfrugtpuré, mørk chokoladekagebund
Denne servering er gældende fra 1. februar til 18. maj.
- Friskbagt scone med marmelade, lemoncurd og smør
- Bergamotte-macaron
Små macarons fyldt med bergamotte-ganache
- Hindbærflødebolle
Traditionel flødebolle med hindbærmarengs
- Chokolade-hasselnød-mælkechokolade
Mørk chokolade, hasselnøddecrémeux, sprødt hasselnøddeknas
- Chokolademousse, kakaomørdej, ribsgele
Let chokolademousse, ribsgele, sprød kakaomørdej
- Mini Tivolikage
Tærtebund med æblefyld, honningkagekrydderi og romcreme, toppet med sprød marengs
Reservér bord
Godt at vide
Hvor: Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 Kbh. V
Hvornår: Mandag til fredag: Kl. 12:00, 13:00 & 14:30
Lørdag & søndag: Kl. 11:30, 11:45, 14:30 & 14:45
Dato: Hver dag med undtagelse af udvalgte søndage
Pris: 495 kr. per person / 645 kr. per person inkl. 1 glas Ruinart Brut, Champagne
Afternoon Tea kan reserveres fra kl. 12 og skal bestilles senest kl. 16 dagen før – dog skal bestilling til søndag ske senest fredag kl. 16. Bordet er jeres i 2 timer.
Afternoon Tea kan bestilles i en pescetarisk version.
Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde vegetariske, veganske, laktosefri eller glutenfri alternativer. Oplys venligst om allergier i kommentarfeltet.
Menuen skifter 2 gange om året – i starten af september og februar.
Reservér bord