Lad Nimb løfte din nytårsaften med en kulinarisk oplevelse i særklasse. Vores kokke har sørget for alt – du skal blot opvarme, anrette og nyde maden i hjemlige rammer.
Menuen er nøje sammensat med fokus på sæsonens bedste råvarer og Nimbs høje standarder, så du får en fejende flot smagsoplevelse direkte fra vores køkken til dit bord.
SNACKS
Gordal-oliven marineret i olivenolie med timian
Rillette af confiteret and, serveret på sprød kiks
Gougères med manchego-creme
Økologiske surdejsboller med saltet smør
FORRET
Terrine af dansk hummer med kaviar fra Gastro Unika, Marcona-mandler, hvidløgsemulsion og spæde urter
MELLEMSERVERING
Let bagt helleflynder med fennikel, dild og intens hummerbisque
HOVEDRET
Tournedos af dansk oksemørbrad på smørstegt toast med saltbagt selleri, stegt kejserhat, selleripuré og karse.
Serveres med portvinssauce og cremet kartoffelmos
DESSERT
Hvid chokolademousse med vanilje, serveret med mango- og ananas-kompot
SØDT
Kransekage
895 kr.
Afhentning
Maden afhentes den 31. december på H.C. Andersen Slottet, H.C. Andersens Boulevard 22, 1553 København V, i det tidsrum du har valgt.
En lille guide til anretning følger med for at sikre, at du kan præsentere maden på bedste vis.
Vi glæder os til at være en del af din nytårsaften!