Hvor drømme bliver til virkelighed

Næsten alt er muligt, når Nimb slår dørene op til bryllup. Gør en grand entré under Cathrine Raben Davidsens kunstværker i Nimb Bar, hold reception i Rotunden, middag og brudevals foran pejsen i baren og fest i Nimb Vinotek.

Brylluppet er en af de vigtigste dage i jeres liv, og vores opgave er at skabe en uforglemmelig dag, der bliver præcis som I ønsker – måske endda overgår jeres forventninger.

Læs mere om bryllup her

nimbbryllup1220x910

Selskabsmenuer i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs smukke rammer.

Se vores fristende selskabsmenuer

2020_09_16_Nimb_Champagne_15

Hvor man mødes, så det huskes

Hvad kunne være mere inspirerende end at byde forretningsforbindelser og kollegaer velkommen i eventyrlige omgivelser, hvor der kræses om hver en detalje? Møder, produktlanceringer, events – vi har plads og idéer til det meste.

Se vores mødepakker

moede-nimbevents

Betingelser

Download vores forretningsbetingelser i forbindelse med arrangementer og selskaber. Har du spørgsmål til Tivolis betingelser, er du velkommen til at kontakte os på telefon 3375 0247 eller sende en mail til event@nimb.dk.

Se betingelser