icon-brasserie-lunch

Brunch

Lørdag og søndag
fra 10:00 til 12:00

Reservér bord

Nyd en lækker weekendbrunch i Nimb Brasserie

Holder du af at nyde din weekend i smukke, afslappede omgivelser? Så kom ind på Nimb Brasserie og start dagen med en brunch, der får et hvert gastronomisk hjerte til at banke.

Sidste tidspunkt for bordreservation til brunch er klokken 12.00, men selve brunchen varer til kl. 14.00, så der er god tid til at nyde alle herlighederne.

Vinterbrunch

Denne menu kan bestilles fra 4. januar til og med 30. marts

Første servering
  • Laktosefri skyr med hjemmelavet granola
  • Friskskåret frugt
  • Udvalg af charcuteri, Gudenå Skinke og capocollo med infuseret basilikumsmør og focaccia
  • Gedeostmousse med pistacie-florentiner
  • Grillet broccolinisalat, ristet sesam, pak choi med honning og soyadressing
  • Lille bouchée med tuntatar og avocadocreme
  • Krustader med mango, agurk og finger-lime

Anden servering
  • Cremet æggestand royale med baconcrumble samt fermenteret hvidløg og trøffel
  • Sprød bacon og Nimbs signaturpølse
  • Mosaik af laks med nori, kærnemælk, dild, tapiocachips og yuzu-gel
  • Grillet og confiteret kejserhat med karamelliseret svampe-miso-puré og urtesalat

Tredje servering
  • Mini-cheesecake med gel af passionsfrugt
  • Kokos-panna cotta med lime og crumble på hvid chokolade
  • Variation af petits fours

Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.

I glas & kop
Kaffe brygget på Nimbs økologiske kaffebønner eller te fra det anerkendte tehus Mariage Frères, økologiske juicer, lemonader samt et glas Nimb Blanc de Blancs.

OBS
Børn under 8 år kan nyde brunchen til halv pris.
Vi har ikke mulighed for at tilbyde en vegansk version af brunchen.
Grupper på mere end 8 personer reserverer bord ved at skrive til restaurantbooking@nimb.dk

595 kr.

Reservér bord

Ny_Brunch_1220x910

Forårsbrunch

Denne menu kan bestilles fra 5. april til og med 29. juni

Første servering
  • Laktosefri skyr med hjemmelavet granola

  • Marineret ananas-carpaccio med friske bær

  • Udvalg af charcuteri: Gudenå Skinke, capocollo og bresaola, serveret med marinerede oliven, artiskok og focaccia

  • Pisket ricotta med kerner, bagte figner og Tivoli-honning

  • Nimbs forårs-panzanella-salat med tomater, fennikel, mizuna og citrus

  • Pâte feuilletée med koldrøget Samsø-laks og rygeost

  • Krustader med hvide asparges, håndpillede rejer og dild

Anden servering
  • Nimbs eggs Benedict med kalvespidsbryst, pocheret æg og sauce hollandaise

  • Sprød bacon, Nimbs signaturpølse og hjemmelavet tomatchutney

  • Grillet spidskål med ramsløgsurtecreme og sprød kryddercrumble

Tredje servering
  • Citrontærte med brændt marengs

  • Canelé med pistaciecreme

  • Chokolade-crémeux med skovbær og mandel-florentiner

Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.

  • 4H0A7179_SGN
  • 4H0A7202
  • 4H0A7156_SGN