MLX i3 DOME Triple Detox

MLX i3 DOME Triple Detox-terapi repræsenterer næste generation i detox-behandling!
Infrarødterapien virker foryngende på huden, hvilket primært skyldes, at den forbedrede blodcirkulation regenererer cellerne. Derudover hjælper plasma- og lysterapiegenskaberne med at reducere forekomsten af rynker. Terapien fremmer hudens sundhed, vitalitet og smidighed.

EFTER EN BEHANDLING VIL DU OPLEVE
• Øget detox
• Højere stofskifte
• Forbedret restitution efter fysisk anstrengelse
• Forbedret blodcirkulationen
• Lindring af betændelse, stivhed og ømhed
• Mere energi

PRIS
495 kr. per behandling

Book iDome-session

Læs venligst inden behandling

idome_900x910

The coolest treatment in town

Cryo Mask

Med vores Cryo Mask-behandling kan du nemt gøre noget godt for dig selv, og det tager kun 3 minutter! 

EFTER EN BEHANDLING VIL DU OPLEVE...
...reduktion af hævelse i ansigtet
...opstramning af ansigtshuden
...stimulering af kollagenproduktionen

Derudover kan Cryo Mask afhjælpe migræne og spændingshovedpine.

PRIS
300 kr. per behandling

KLIPPEKORT CRYO MASK
Inkluderer Cryo Mask-behandling, et friskpresset ingefærshot og forfriskende ”detox-vand” med citron og agurk.

 • 5 klip for 1.250 kr.
 • 10 klip for 2.250 kr.

Klippekortet er gyldigt i 6 måneder fra købsdatoen.

KLIPPEKORT HOT & COLD
Inkluderer 30 min. adgang til marokkansk hamam, Cryo Mask-behandling, et friskpresset ingefærshot, marokkansk myntete og forfriskende ”detox-vand” med citron og agurk.

 • 5 klip for 2.300 kr.
 • 10 klip for 4.200 kr.

Klippekortet er gyldigt i 6 måneder fra købsdatoen.

Book Cryo-behandling

Cryo_Mask_900x910

Alle behandlinger kan bookes som parbehandlinger i samme rum.

Kropsbehandlinger

HELKROPSMASSAGE

En dybdegående, afslappende behandling af hele kroppen. Når du først får forløst dine fysiske spændinger, vil dit mentale stress også slippe sit tag. Denne behandling giver den ideelle afslapning for både krop og sind.

PRIS
60 min. 1.250 kr. / 90 min. 1.750 kr.

SPORTSMASSAGE

Denne klassiske massage omfatter stimulering af muskelgrupperne, effleurage, æltning og behandling af leddene. En ideel behandling både før og efter sportsaktiviteter.

PRIS
60 min. 1.250 kr. / 90 min. 1.750 kr.

QUICK FIX

Nakke og skuldre samt ryg eller ben.

PRIS
30 min. 800 kr.

Behandlinger til samme dag bookes ved at ringe på 22 72 58 50 eller skrive til  wellness@nimb.dk.

Book behandling

Krop_900x910

Rejs verden rundt

Globetrotterserie

Nimb Wellness' Globetrotterserie er en række behandlinger, hvor du kan rejse verden rundt og prøve forskellige massager helt uden at forlade Nimb Wellness.

NIMBS SIGNATURMASSAGE

- Inspireret af traditionel balinesisk massage 

Nimbs signaturmassage er en dybdemassage og helkropsbehandling, der benytter sig af en kombination af blide strækøvelser, akupressur, zoneterapi og aromaterapi, hvilket tilsammen stimulerer bedre ilt- og blodtilførsel og giver mere "qi" (energi) til din krop. 

Behandlingen giver en dyb følelse af velvære, ro og afslapning samtidig med at blodtilførslen til dine muskler øges for at reparere skader, ledsmerter lindres og mentale spændinger afbødes. 

Du starter med dampbad i vores marokkanske hamam efterfulgt af 90 minutters massage. Til slut en lille forfriskning i vores afslapningsområde.    

PRIS
90 min. 1.900 kr.

ALOHA-MASSAGE

- Inspireret af Lomilomi-massage fra Hawaii

Aloha-massage er inspireret af Lomilomi-terapi fra Hawaii og har fokus på balancen mellem krop og sind. De bølgende, rytmiske strøg, der minder om havstrømmenes bevægelser, giver en dyb, afslappende og regenererende energioplevelse. Massagen udøves vha. let eller medium tryk, som naturligvis kan tilpasses dit personlige behov.  

Aloha- og Lomilomi-massageteknikker behandler krop og sind som en holistisk helhed og har en positiv indvirken på kredsløbet, bevægelsesapparatet og dit generelle velbefindende. 

PRIS
90 min. 1.750 kr.

YOGA-MASSAGE

Gennem massage og yoga, kan vi slippe gamle tankemønstre, få ro og lukke livsglæden ind.  I yogamassagen indgår yogastræk, forskellige massage- og åndedrætsteknikker, som virker afstressende og på en behagelig måde bearbejder kroppens muskler med fokus på fornyet energi.

PRIS
60 min. 1250 kr. / 90 min. 1.750 kr.

JAPANSK LIFTING

Her kombineres kinesisk og japansk akupressur med indfødte sydamerikaners behandlingsteknikker. Metoden giver et fantastisk, naturligt ansigtsløft og er samtidig en afslappende anti-stressbehandling. Ansigtet forynges, rynker og dybe furer reduceres, mens hudens spændstighed forbedres. 

PRIS
75 min. 1.500 kr.

GUA SHA

Gua sha er en flertusind år gammel behandlingsmetode fra Kina. Det er en massagemetode, hvor der med en hård, flad genstand skrabes og masseres i muskulaturen.

Gua sha løsner effektivt blokeringer, der er årsag til spændinger eller smerte ved at trække stagnationer af affaldstoffer op til overfladen, hvorefter kroppen skiller sig af med dem. Virkningen er forholdsvis hurtig, og du vil føle en umiddelbar lettelse, mens varme vil brede sig i området. Små røde eller mørke pletter på huden og ømhed kan forekomme efter behandlingen. Det er helt normalt, og de forsvinder i løbet af nogle dage.

Gua sha kan gives i kombination med akupunktur eller som en selvstændig behandling.

PRIS
Gua sha 45 min. 1.100 kr. / Akupunktur og Gua sha 90 min. 1.900 kr.

TIBETANSK LYDBAD OG HEALING

En sanselig helhedsoplevelse for krop og sjæl. Lomi-lomi flow-massage sørger for, at du lander godt på briksen. Lydterapien består af en beroligende sangstemme og tibetanske syngeskåle – og hvis du ønsker det, får du syngeskålene direkte på kroppen.
Behandlingen er afstemt efter dine behov med blide vibrationer fra syngeskålene og ypperlige æteriske olier.

PRIS
90 min. 1.900 kr.

HILOT

Hilot-massage er inspireret af de indfødte filippiners helbredende traditioner og ritualer. Disse urgamle terapeutiske teknikker kombineres med den sanselig kropspleje, som Nimb Wellness er kendt for, hvilket giver varig næring til både krop og sjæl.
En kombination af afslapning og lange, dybe strøg efterfulgt af terapeutisk fodmassage ved hjælp af bambusstave, hvilket styrker balanceevnen såvel som kroppens immunsystem.

PRIS
90 min. 1.900 kr.

RAINDROP MASSAGE

Få fornyet energi og styrk dit immunforsvar med denne behandling, der er en unik kombination af klassisk dybdegående massage og raindrop-teknikker brugt gennem generationer af indfødte nordamerikanere. Teknikkerne indebærer dyb pleje og rygsøjlen, der ved brug af essentielle olier styrker rygsøjlens sundhed og løfter dit energiniveau.

PRIS
60 min. (fokus på ryg, skuldre og nakke) 1.250 kr. / 90 min. (helkropsmassage) 1.750 kr.

BAMBUSMASSAGE

Bambusmassage er en afslappende og stimulerende helkropsmassage fra Sydøstasien, der benyttes til både krop og ansigt. Denne beroligende behandling er ideel for sportsfolk og er desuden særlig egnet, hvis man har strækmærker, ar eller lider af betændelsestilstande som cellulit (flegmone). Behandlingen er helt ny i Danmark men vokser hurtigt grundet dens mange positive effekter. 

EFTER BEHANDLINDEN VIL DU OPLEVE:

 • Afslapning af muskler og nervesystem
 • Kollagen-stimuleret hud
 • Forbedret fedt-fugtbalance
 • Bindevævs-stimulering af ødemer, strækmærker og ar
 • Velvære 

PRIS
90 min. 1.750 kr.

Book behandling

Globetrotter_900x910px

Specielle Behandlinger

BODY SDS

Body SDS er en dyb og kraftfuld behandling, der kombinerer dybdegående, pulserende massageteknikker med akupressur, ledbevægelser og åndedrætsteknikker. Body SDS er en dansk behandlingsform.

PRICE
60 min. 1.500 kr. / 90 min. 1.900 kr.

AKUPUNKTUR

Du kan sagtens være rask og stadig have gavn af akupunktur. Måske har du bare ikke sovet godt og er lidt uoplagt eller har spændinger i nakken eller hovedpine? Måske trænger fordøjelsen til en justering? Alt dette er blot ubalancer, og akupunkturen er virkelig effektiv til at få systemet i balance igen. Efter en lang rejse kan akupunktur hjælpe dig tilbage i balance. Tui Na-massage (kinesisk medicinsk massage), øreakupunktur og cupping indgår i akupunkturbehandling efter behov.

PRICE
60 min. 1.250 kr.

LYMFEDRÆNAGE

Lymfedrænage er en blød behandlingsform, hvor lymfesystemet aktiveres ved brug af forskellige greb og teknikker. Behandlingen hjælper kroppen til at komme af med affaldsstoffer, derudover optimerer den lymfekredsløbet og afhjælper dermed hævelser og ødemer.  

PRICE
30 min. 900 kr.

JETLAG REVIVAL

Indendørs arbejde, lange flyture og mørke dage er alt sammen med til at forringe vores sundhed og har betydning for, at vi kan blive ramt af en række sygdomme. Den hvide lysterapi aktiverer produktionen af glædeshormonet serotonin og bremser samtidig produktionen af søvnhormonet melatonin. Behandlingen indeholder lysterapi og massage af nakke, skulder, ryg og hovedbund og er effektiv mod spændinger, stress og jetlag. Under behandlingen gives der lette massagetryk i skuldre og nakke. Sammen med indånding af særligt udvalgte aromaolier gør dette dig helt afslappet.  

PRICE
30 min. 800 kr.

HEAVENLY FEET

Trætte fødder efter rejsen eller en lang dag på benene? Med ”Heavenly Feet” har du mulighed for at give dine fødder den opmærksomhed, de fortjener.
Behandlingen starter med et dejligt rosenvandsfodbad samt en kop te, så hele kroppen varmes igennem. Herefter bliver fødderne skrubbet i en blid skrub, der virker blødgørende. Så er fødderne klar til en grundig massage – og hvis ønskes også zoneterapi.

PRICE
45 min. 1.100 kr. 

GRAVIDITETSMASSAGE

Gravidmassage er en afslappende og blid massage for både den vordende mor og barn. Massagen har blandt andet positiv indvirkning på lændesmerter, vand i kroppen, uro i benene samt bækkenløsning. Massagen, som kan gives gennem hele graviditeten, udføres på en specialdesignet briks, der gør det muligt at ligge på maven.

PRICE
60 min. 1.250 kr. / 90 min. 1.750 kr.

COPENHEAVEN - BODY SCRUB

En helkropsbehandling, hvor der benyttes en økologisk kokos- og rissaltscrub, som forsigtigt fjerner tør hud og ujævn tekstur, samtidig med at huden hydreres og opnår en sund glød. Dette efterfølges af en kropsmassage med ultra-hydrerende creme, der nærer huden og fremmer heling af sår og rifter. Herefter et varmt fodbad med fugtgivende blanding af citrongræs- og mandarinhavsalt.

Start behandlingen i hamam, der forbedrer dine muskler og åbner porerne. Afslut med en forfriksning i vores fredfyldte afslapningsområde.

Bemærk venligst, at besøg i hamam ikke er tilrådeligt efter behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN VIL DU OPLEVE:

 • Næring af huden
 • Heling af sår og rifter
 • Afslapning og velvære 

PRICE
90 min. 2.000 kr.

COPENHEAVEN - BODY MASQUE

Hele kroppen masseres med en maskecreme tilsat foryngende frugtekstrakter som papaja, guava, tamarinde og kameliablade. Denne detox-behandling stimulerer immunsystemet og efterlader huden blød og fugtet. Maskecremen fremmer desuden heling af sår og rifter.

Behandlingen starter med et beroligende fodbad tilsat citrongræs- og mandarinhavsalt efterfulgt af en revitaliserende eksfoliering med økologisk scrub af kokosnød & jasminris. Hele kroppen masseres herefter med en maskecreme tilsat foryngende frugtekstrakter som papaja, guava, tamarinde og kameliablade. Denne detox-behandling stimulerer immunforsvaret og efterlader huden blød og fugtet. Maskecremen fremmer desuden heling af sår og rifter. Fuldend oplevelsen med en forfriskning i vores fredfyldte afslapningsområde. 

Bemærk venligst, at besøg i hamam ikke er tilrådeligt efter behandlingen.

EFTER BEHANDLINGEN VIL DU OPLEVE:

 • Detox
 • Styrket immunsystem
 • Huden næres og fugtes
 • Fremmer heling af sår og rifter
 • Afslapning og velvære

PRICE
90 min. 2.000 kr.

Behandlinger til samme dag bookes ved at ringe på 22 72 58 50 eller skrive til  wellness@nimb.dk.

Book behandling

SpecielleBehandlinger_OneColum_668A7159

Mindfullness

YOGA

Her lærer du en række gavnlige øvelser, der virker afstressende og giver øget fokus og nærvær. Får du kontrol over din vejrtrækning, er det nemmere at håndtere travlhed i en stresset hverdag. Vi tager udgangspunkt i dine behov og sammensætter et personligt program, som du efterfølgende kan bruge. Der bliver primært brugt øvelser, der har deres rødder i Hathayoga og Kundaliniyoga.

PRIS
Privat 60 min. 1.250 kr. / 90 min. 1.750 kr. / Par 60 min. 1.500 kr. / 90 min. 2.000 kr.

BODY  SDS-TRÆNING

Body SDS-træning er et dansk træningssystem, der er designet til det moderne menneske og har sit grundfokus på sundhed, forebyggelse og styrke. Træningsformen arbejder især med kropsholdning, åndedræt og bevægelsesmønstre, hvilket fører til et bedre helbred.

PRIS
90 min. 1.750 kr.

Behandlinger til samme dag bookes ved at ringe på 22 72 58 50 eller skrive til  wellness@nimb.dk.

Book behandling

Mindfullness_900x910

Ekstrabehandlinger

Hamam: 300 kr.

Cryo-ansigtsbehandling: 300 kr.

Kun iDome infrarød (intet lys eller plasma): 350 kr.

Kun lys og plasma: 300 kr.

iDome infrarød + lys og plasmaterapi: 495 kr.

Hovedbunds- og hovedmassage: 750 kr.

Rygmassage: 800 kr.

AddOns_900x910px

Børn

BØRNEMASSAGE

Massage til børn sikrer, at dit barn får lov til at slappe helt af og få bugt med spændinger. Massagen fremmer barnets kropsbevidsthed og giver øget opmærksomhed og koncentration samt ro i kroppen. Massagen styrker motorikken og kan afhjælpe smerter ved vokseværk. 

PRIS
60 min. 1.250 kr.

BABYMASSAGE

Massagen stimulerer både den sociale og motoriske udvikling af barnet samt blodcirkulation og fordøjelse. Derudover styrker den immunforsvaret.
Kærlig berøring og kropskontakt er vigtig og virker beroligende og afslappende på barnet.

PRIS
30 min. 800 kr.

Behandlinger til samme dag bookes ved at ringe på 22 72 58 50 eller skrive til  wellness@nimb.dk.

Book behandling

Wellness_Boern_900x9107955
 • WellnessSlider_668A7069
 • WellnessSlider_668A7159
 • Wellness_Olie_770x514
 • WellnessSlider_668A7221
 • WellnessSlider_668A7366
 • Wellness_Te_770x514
 • WellnessSlider_668A7463