Eksklusiv langbordsmiddag

Den 6. november lægger Nimb Vinotek op til en gastronomisk aften fyldt med ekstraordinær mad og højt humør serveret af familien Cardenau.  

FAMILIEN CARDENAU 
Francis Cardenau er kendt både nationalt og internationalt som den første kok i Danmark, der opnåede to Michelinstjerner på restaurant Kommandanten. Sammen med familien driver han i dag virksomheden CARDENAU, som arbejder for at videregive den franske gastronomiske kulturarv gennem langbordsmiddage og arrangementer med fokus på at spise lokale danske råvarer i sæson - gerne med et fransk touch.  

TRØFFEL PÅ MENUEN 
Til langsbordsmiddag i Nimb Vinotek bliver der kokkereret med udgangspunkt i trøfler, fanget fra familiens lokale trøffeljæger fra Lyon, og gæsterne vil uden tvivl kunne smage og mærke Francis og Victors passion og kærlighed til mad og råvarer. Hele oplevelsen bliver bundet sammen af en nøje udvalgt vinmenu.

HVOR
Nimb Vinotek, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel.

HVORNÅR
Den 6. november fra kl. 18:00 til 22:00

PRIS
2.000 kr. pr person – inkluderet i prisen er velkomst, 3-retters menu og tilhørende vinmenu (3 glas). 

Reservér bord

2024-Vinotek-818x610px

Menu

Velkomst
  • Øster, porrer, kartoffel og trøfler
  • Gougéres med gruyére og trøfler
  • Toast med iberico smør, hytteost, hasselnød & trøfler

Forret
Græskar, jordskok, syltet artiskok, sherry balsamik, creme anglaise & trøfler

Hovedret
Bryst af gråand på kraftig toast, vilde svampe, skorzonerrod, valnødder, bitter salat & trøffelsauce

Dessert
Karamel, æble, fermenteret jordbær, drue, blommer, chokolade, is og trøffel

Reservér bord