Sæsonmenu

Forårsmenu

Denne menu kan bestilles fra 3. april til 28. maj

FORRET
Jomfruhummerravioli, confiteret og syltet tomat, ørredrogn og luftig hummerbisque

HOVEDRET
Stegt kalvemørbrad, brisler, farseret morkel, ramsløg og sauce suprême

DESSERT
Mille-feuille med rabarber og crème diplomate

 

Sommermenu

Denne menu kan bestilles fra 29. maj til 3. august

FORRET
Grillede asparges, danske fjordrejer, piment og champagne beurre blanc

HOVEDRET
Farseret, stegt poussinbryst, croustillant af confiteret lår, ærter, små karotter og friskrevet sommertrøffel

DESSERT
Jordbær Romanoff à la Nimb

 

PRISER

850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) og mineralvand

1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand

Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.

Reservér bord

2025-ravioli-900x910px
  • 2025-saesonmenu-april-3-770x514px
  • 2025-saesonmenu-april-1-770x514px
  • 2025-saesonmenu-april-2-770x514px