Denne menu kan bestilles fra 1. oktober til 13. november
FORRET
Soufflé på dansk sorthummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter
HOVEDRET
Braiseret og hoisin-glaseret oksetværreb med bagt græskar, grillet porre og kartoffel mille-feuille, syltede shiitake-svampe og XO demi-glace sauce
DESSERT
Dessert på efterårets æbler, brun farin og calvados
Denne menu kan bestilles fra 14. november til 5. januar
FORRET
Brændt saltet laks glaseret med citrus-teriyaki serveret med syltet glaskål og ørredrogn
TILKØB MELLEMRET
Grillet Iberico presa med æble og hasselnød samt tyttebærsauce
195,-
HOVEDRET
Let sprængt og rødvinsglaseret andebryst med croustillant af confiteret lår og kål, hertil trøffel Pommes Anna og Sauce Périgueux
DESSERT
Nimb Brasseries risalamande anno 2024
PRISER
850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) og mineralvand
1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand
1150 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 4-retters menu og mineralvand
1650 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 4-retters menu med tilhørende vinmenu (4 glas) og mineralvand
Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.