Denne menu kan bestilles fra 3. april til 28. maj
FORRET
Jomfruhummerravioli, confiteret og syltet tomat, ørredrogn og luftig hummerbisque
HOVEDRET
Stegt kalvemørbrad, brisler, farseret morkel, ramsløg og sauce suprême
DESSERT
Mille-feuille med rabarber og crème diplomate
Denne menu kan bestilles fra 29. maj til 3. august
FORRET
Grillede asparges, danske fjordrejer, piment og champagne beurre blanc
HOVEDRET
Farseret, stegt poussinbryst, croustillant af confiteret lår, ærter, små karotter og friskrevet sommertrøffel
DESSERT
Jordbær Romanoff à la Nimb
PRISER
850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) og mineralvand
1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand
Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.