Sæsonmenu

Efterår

Denne menu kan bestilles fra 1. oktober til 13. november

FORRET
Soufflé på dansk sorthummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter

HOVEDRET
Braiseret og hoisin-glaseret oksetværreb med bagt græskar, grillet porre og kartoffel mille-feuille, syltede shiitake-svampe og XO demi-glace sauce

DESSERT
Dessert på efterårets æbler, brun farin og calvados

 

Jul

Denne menu kan bestilles fra 14. november til 5. januar

FORRET
Brændt saltet laks glaseret med citrus-teriyaki serveret med syltet glaskål og ørredrogn

TILKØB MELLEMRET
Grillet Iberico presa med æble og hasselnød samt tyttebærsauce
195,-

HOVEDRET
Let sprængt og rødvinsglaseret andebryst med croustillant af confiteret lår og kål, hertil trøffel Pommes Anna og Sauce Périgueux

DESSERT
Nimb Brasseries risalamande anno 2024

 

PRISER

850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) og mineralvand

1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand

1150 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 4-retters menu og mineralvand

1650 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 4-retters menu med tilhørende vinmenu (4 glas) og mineralvand

Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.

Reservér bord

1801_BrasserieSaesonmenu_900x910px