Sæsonmenu

Vintermenu

Denne menu kan bestilles fra 6. januar til 2. april

FORRET
Sprød vol-au-vent med skaldyr og friske urter i cremet velouté-sauce på hummer

HOVEDRET
Braiseret wagyu-spidsbryst med rødbede og smørstegte shiitake svampe

DESSERT
Poire belle Hélène: pocheret pære, lun Valrhona-chokoladesauce og vanilje-iscreme

 

Forårsmenu

Denne menu kan bestilles fra 3. april til 28. maj

FORRET
Jomfruhummerravioli, confiteret og syltet tomat, sauteret spinat og luftig hummerbisque

HOVEDRET
Stegt kalvemørbrad, brisler, farseret morkel, ramsløg og sauce suprême

DESSERT
Mille-feuille med rabarber og crème diplomate

 

PRISER

850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) og mineralvand

1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand

Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.

Reservér bord

Saesonmenu-vol-au-vent-770x514px
  • Saesonmenu-2-jan-2025-770x514px
  • Saesonmenu-3-jan-2025-770x514px
  • Saesonmenu-jan-2025-770x514px