Denne menu kan bestilles fra 6. januar til 2. april
FORRET
Sprød vol-au-vent med skaldyr og friske urter i cremet velouté-sauce på hummer
HOVEDRET
Braiseret wagyu-spidsbryst med rødbede og smørstegte shiitake svampe
DESSERT
Poire belle Hélène: pocheret pære, lun Valrhona-chokoladesauce og vanilje-iscreme
Denne menu kan bestilles fra 3. april til 28. maj
FORRET
Jomfruhummerravioli, confiteret og syltet tomat, sauteret spinat og luftig hummerbisque
HOVEDRET
Stegt kalvemørbrad, brisler, farseret morkel, ramsløg og sauce suprême
DESSERT
Mille-feuille med rabarber og crème diplomate
PRISER
850 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) og mineralvand
1350 kr. per person
Inkluderet i prisen er 1 glas champagne, snacks, 3-retters menu (forret, hovedret og dessert) med tilhørende vinmenu (3 glas) og mineralvand
Vi tager forbehold for ændringer ift. tilgængelige råvarer.