icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17:00 til 22:00

Reservér bord

Råvaren er en hjertesag

Som restaurant har vi fokus på at skaffe sæsonens bedste råvarer, der er økologiske og lokale hvis muligt.

Vi har bæredygtighed i tankerne, når vi udvælger vores råvarer.  Det ses eksempelvis i vores økologiske svampe, som Bygaard leverer med cykelbud. Vi vælger leverandører med fokus på dyrevelfærd, og vi bruger sæsonens urter fra Tivolis egen have, samt honning fra Bybi, der har bistader på toppen af Tivolis Koncertsal. 

Smagen er i højsæde, og de franske dyder går igen, når vi med omtanke for reducering af madspild sammensætter vores menu af kvalitetsråvarer.

Velbekomme!

Nimb_Brasserie_Menulist_Aften_1220x912px

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 115,-
  • Gilliardeau østers nr. 3 i en trilogi af sæsonens inspiration 3 / 6 pcs. • DKK 195 / 390
  • Pillede fjordrejer serveret med citron, brioche og aioli 50 / 100 g • 225 / 425,-
  • Vegetar

Nimbs krustader

  • Hiramasa, kimchi, fingerlime og shiso, 2 stk. 110,-
  • Wagyu, røget marv og sort hvidløg, 2 stk. 115,-
  • Kammusling, wasabi, ørredrogn og asparges, 2 stk. 110,-
  • Grillede ærter, pomelo, limeblad og rygeost, 2 stk. 110,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Beluga X Sterlet 50 g • 1.195,-
  • Nimb GOLD Selection 15 / 30 / 125 g • 325 / 600 / 2.330,-
  • Osietra 15 / 30 g • 395 / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

Forretter

  • Grillet jomfruhummer, urtegremolata, grillet citron og aioli 265,-
  • Moules marinière af danske muslinger fra Vilsund, serveret med aromatiske urter, hvidvin og fløde 195,-
  • Hvide asparges, fjordrejer, confiteret æggeblomme og champagne-beurre blanc 275,-
  • Jomfruhummerravioli, confiteret og syltet tomat, ørredrogn og luftig hummerbisque 225,-
  • Klassisk steak tatar af dansk Jerseykvæg med estragon, løgpuré, tomatkimchi-creme og sprød kartoffel 195,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Cremet ramsløgsrisotto, pillede ærter, grønne asparges og røget Vesterhavsost 245,-
  • Frisk pasta med hummerbrud samt dansk blæksprutte, simretomater, hummersauce og Nimb GOLD Selection kaviar 435,-
  • Sole meunière med sæsonens spæde grøntsager og brunet brødsauce 385,-
  • Stegt kalvemørbrad, brisler, farseret morkel, ramsløg og sauce suprême 365,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, confiteret hvidløg og Nimbs Sauce Béarnaise med Piment d'Espelette 445,-
  • Pithivier med helleflynder, confiteret kartoffel, souffléfars, savoykål, spæde salater og hummerbisque 455,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Nimb Brasseries brød bagt på kamutdurum og malt, serveret med saltet smør og olivenolie (1-2 kuverter) 49,-
  • 2 stk. surdejsboller fra Nimbs økologiske bageri serveret med smør og olivenolie 39,-
  • Friskrevet sæsontrøffel 100,-
  • Sæsonens kartofler med friske urter 65,-
  • Pommes frites 65,-
  • Spæde salater med krydderurter, skalotteløg, balsamico-vinaigrette og croutoner 65,-
  • Vegetar

Desserter

  • 3 franske oste serveret med behørig garniture 165,-
  • Crème brûlée på økologisk Madagaskar-vanilje med sorbet 145,-
  • Mille-feuille med rabarber og crème diplomate 145,-
  • Baba au rhum, vaniljeiscreme og hindbær 145,-
  • Vegetar

Reservér bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 150,-
  • Frisk pasta med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord