icon-brasserie-dinner

Middag

Mandag - søndag
fra 17:00 til 22:00

Reservér bord

Råvaren er en hjertesag

Som restaurant har vi fokus på at skaffe sæsonens bedste råvarer, der er økologiske og lokale hvis muligt.

Vi har bæredygtighed i tankerne, når vi udvælger vores råvarer.  Det ses eksempelvis i vores økologiske svampe, som Bygaard leverer med cykelbud. Vi vælger leverandører med fokus på dyrevelfærd, og vi bruger sæsonens urter fra Tivolis egen have, samt honning fra Bybi, der har bistader på toppen af Tivolis Koncertsal. 

Smagen er i højsæde, og de franske dyder går igen, når vi med omtanke for reducering af madspild sammensætter vores menu af kvalitetsråvarer.

Velbekomme!

Bemærk venligst, at vi i perioden 20/1 - 24/1 serverer en reduceret menu til både frokost og aften på grund af renovering af vores køkken. Vi glæder os til at byde jer velkommen og takker for jeres forståelse.

Nimb_Brasserie_Menulist_Aften_1220x912px

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 115,-
  • Gillardeau østers nr. 3 naturel med citron og vinaigrette 3 / 6 stk. • 175 / 350,-
  • Gilliardeau østers nr. 3 i en trilogi af sæsonens inspiration 3 / 6 stk. • 195 / 390,-
  • Friterede frølår med trøffel og Comté 125,-
  • Confiteret og grillet duelår med sprød pistaciecrumble 125,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Beluga X Sterlet 50 g • 1.195,-
  • Nimb GOLD Selection 15 / 30 / 125 g • 325 / 600 / 2.330,-
  • Osietra 15 / 30 g • 395 / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

Forretter

  • Soufflé på dansk sorthummer, små confiterede tomater, cremet hummerbisque og urter 255,-
  • Moules marinières med aromatiske urter, hvidvin og fløde (Danske muslinger fra Vilsund) 195,-
  • Sprød vol-au-vent med skaldyr og friske urter i cremet velouté-sauce på hummer 255,-
  • Vol-au-vent med økologiske svampe, perleløg, snitbønner, cremet velouté sauce og friskrevet trøffel 225,-
  • Tatar af dansk Jerseykvæg på klassisk manér med æggeblomme og karse 195,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Cremet risotto med morkler, spinat og friskrevet trøffel 245,-
  • Linguini med hummerbrud samt dansk blæksprutte, simretomater, hummersauce og Nimb GOLD Selection kaviar 435,-
  • Vesterhavstorsk en croute med Noilly Prat-sauce, fennikel, spinat, favabønner og Nimb GOLD Selection kaviar 365,-
  • Braiseret wagyu-spidsbryst med rødbede og smørstegte shiitake svampe 355,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, confiteret hvidløg og Nimbs Sauce Béarnaise med Piment d'Espelette 445,-
  • Bøf Wellington på dansk mørbrad serveret med sæsonens grønt samt sauce périgueux (Tilføj friskrevet trøffel +100,-) 475,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Nimb Brasseries brød bagt på kamutdurum og malt, serveret med saltet smør og olivenolie (1-2 kuverter) 45,-
  • Friskrevet sæsontrøffel 100,-
  • Sæsonens kartofler med friske urter 65,-
  • Pommes frites 65,-
  • Spæde salater med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutoner 65,-
  • Vegetar

Desserter

  • 3 franske oste serveret med behørig garniture 165,-
  • Crème brûlée på økologisk Madagaskar-vanilje med sorbet 145,-
  • Mousse au chocolat på 70% Valrhona chokolade med sorbet og morello-kirsebær 145,-
  • Poire belle Hélène: pocheret pære, lun Valrhona-chokoladesauce og vanilje-iscreme 145,-
  • Vegetar

Reservér bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 150,-
  • Pasta linguini med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord