icon-brasserie-lunch

Frokost

Mandag - fredag
fra 12:00 til 15:30

Lørdag & søndag
fra 13:00 til 15:30

Reservér bord

Frokost med franske favoritter

Frokostkortet på Nimb Brasserie skifter løbende, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Tag din familie, dine venner eller dine kollegaer med til en afslappet frokost, hvor menuen er inspireret af franske brasserietraditioner. 

Her er smagen og den gode oplevelse i centrum, og køkkenchefen lægger vægt på friskhed og det gode håndværk.

Nimb_Brasserie_Menulist_Frokost_1220x912px

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 115,-
  • Gillardeau østers nr. 3 naturel med citron og vinaigrette 3 / 6 stk. • 175,- / 350,-
  • Gillardeau østers nr. 3 med sæsonens inspiration (Havtorn - Citrusvinaigrette med æbler - Piqillo-peber) 3 / 6 stk. • 195 / 395,-
  • Sprøde kroketter på kalv, trøffel og Comté 125,-
  • Gougères med 30 mdr. Comté og lufttørret Mangalicaskinke (Fås også vegetarisk) 3 stk. • 125,-
  • Confiteret og grillet duelår med sprød pistaciecrumble 125,-
  • Hjemmelavet anderillette serveret med syltede cornichoner, grov sennep og surdejsbrød 125,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Beluga X Sterlet 50 g • 1.195,-
  • Nimb GOLD Selection 15 / 30 /125 g • 325 / 600 / 2.330,-
  • Osietra 15 / 30 g • 395 / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

Hovedretter

  • Salade de chèvre chaud bagt med honning, pære, valnødder og vinaigrette 195,-
  • Gnocchi di patate med grillede artiskokker, zucchini, spinat, kastanje og parmesan (Tilføj dansk hummer +100,-) 245,-
  • Moules frites med danske muslinger fra Vilsund, serveret med aromatiske urter, hvidvin og fløde 225,-
  • Laksetatar af færøsk laks med sprøde urter, citron og croutoner 225,-
  • Stegt Vesterhavstorsk à la barigoule med artiskokker, grillede oliven, kapers og limabønner 355,-
  • Fransk omelet med trøffel, Mangalica skinke, grøntsager og urtesalat (Fås også vegetarisk) 225,-
  • Confiteret andelår med trøffel-mousseline, stegt kål, tyttebær og andesauce 255,-
  • Klassisk steak tatar af dansk Jerseykvæg med pommes frites, spæde salater og urter 255,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, confiteret hvidløg og Nimbs Sauce Béarnaise med Piment d'Espelette 445,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Brød bagt på kamutdurum og malt, serveret med saltet smør og olivenolie (1-2 kuverter) 45,-
  • Friskrevet sæsontrøffel 100,-
  • Sæsonens kartofler med friske urter 65,-
  • Pommes frites 65,-
  • Spæde salater med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutoner 65,-
  • Vegetar

Desserter

  • 3 franske oste serveret med behørig garniture 165,-
  • Mousse au chocolat med iscreme på økologisk Madagaskar-vanilje og morello-kirsebær 145,-
  • Crème brûlée på økologisk Madagaskar-vanilje med sorbet 125,-
  • Nimb Brasseries risalamande anno 2024, med lun kirsebærsauce og kandiserede nødder 135,-
  • Vegetar

Reservér bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 150,-
  • Pasta linguini med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord