icon-brasserie-lunch

Frokost

Mandag - fredag
fra 12:00 til 15:30

Lørdag & søndag
fra 13:00 til 15:30

Reservér bord

Frokost med franske favoritter

Frokostkortet på Nimb Brasserie skifter løbende, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Tag din familie, dine venner eller dine kollegaer med til en afslappet frokost, hvor menuen er inspireret af franske brasserietraditioner. 

Her er smagen og den gode oplevelse i centrum, og køkkenchefen lægger vægt på friskhed og det gode håndværk.

Nimb_Brasserie_Menulist_Frokost_1220x912px

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 115,-
  • Gillardeau østers nr. 3 naturel med citron og vinaigrette 3 / 6 stk. • 175,- / 350,-
  • Gilliardeau østers nr. 3 i en trilogi af sæsonens inspiration 3 / 6 stk. • 195 / 390,-
  • Friterede frølår med trøffel og Comté 125,-
  • Confiteret og grillet duelår med sprød pistaciecrumble 125,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Beluga X Sterlet 50 g • 1.195,-
  • Nimb GOLD Selection 15 / 30 /125 g • 325 / 600 / 2.330,-
  • Osietra 15 / 30 g • 395 / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

Hovedretter

  • Salade de chèvre chaud bagt med honning, pære, valnødder og vinaigrette 195,-
  • Cremet risotto med morkler, spinat og friskrevet trøffel 245,-
  • Moules frites med danske muslinger fra Vilsund, serveret med aromatiske urter, hvidvin og fløde 225,-
  • Vesterhavstorsk en croute med Noilly Prat-sauce, fennikel, spinat og favabønner 295,-
  • Fransk omelet med trøffel, Mangalica skinke, grøntsager og urtesalat (Fås også vegetarisk) 225,-
  • Klassisk steak tatar af dansk Jerseykvæg med pommes frites, spæde salater og urter 255,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, confiteret hvidløg og Nimbs Sauce Béarnaise med Piment d'Espelette 445,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Brød bagt på kamutdurum og malt, serveret med saltet smør og olivenolie (1-2 kuverter) 45,-
  • Friskrevet sæsontrøffel 100,-
  • Sæsonens kartofler med friske urter 65,-
  • Pommes frites 65,-
  • Spæde salater med krydderurter, skalotteløg, sennepsvinaigrette og croutoner 65,-
  • Vegetar

Desserter

  • 3 franske oste serveret med behørig garniture 165,-
  • Mousse au chocolat på 70% Valrhona chokolade med sorbet og morello-kirsebær 145,-
  • Crème brûlée på økologisk Madagaskar-vanilje med sorbet 145,-
  • Poire belle Hélène: pocheret pære, lun Valrhona-chokoladesauce og vanilje-iscreme 145,-
  • Vegetar

Reservér bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 150,-
  • Pasta linguini med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord