icon-brasserie-lunch

Frokost

Mandag - fredag
fra 12:00 til 15:30

Lørdag & søndag
fra 13:00 til 15:30

Reservér bord

Frokost med franske favoritter

Frokostkortet på Nimb Brasserie skifter løbende, da vi altid tager udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer. Tag din familie, dine venner eller dine kollegaer med til en afslappet frokost, hvor menuen er inspireret af franske brasserietraditioner. 

Her er smagen og den gode oplevelse i centrum, og køkkenchefen lægger vægt på friskhed og det gode håndværk.

2025-forretter-april-900x910px

Menu

Appetizer

  • Marinerede oliven og trøffelchips 115,-
  • Gilliardeau østers nr. 3 i en trilogi af sæsonens inspiration 3 / 6 stk. • 195 / 390,-
  • Pillede fjordrejer serveret med citron, brioche og aioli 50 / 100 g • 225 / 425,-
  • Vegetar

Nimbs krustader

  • Hiramasa, kimchi, fingerlime og shiso, 2 stk. 110,-
  • Wagyu, røget marv og sort hvidløg, 2 stk. 115,-
  • Kammusling, wasabi, ørredrogn og asparges, 2 stk. 110,-
  • Grillede ærter, pomelo, limeblad og rygeost, 2 stk. 110,-
  • Vegetar

Kaviar

  • Beluga X Sterlet 50 g • 1.195,-
  • Nimb GOLD Selection 15 / 30 /125 g • 325 / 600 / 2.330,-
  • Osietra 15 / 30 g • 395 / 745,-
  • Serveres med blinis, cremefraiche og purløg
  • Vegetar

Forretter

  • Grillet jomfruhummer, urtegremolata, grillet citron og aioli 265,-
  • Moules marinière af danske muslinger fra Vilsund, serveret med aromatiske urter, hvidvin og fløde (Tilbehør: Vælg mellem pommes frites eller spæde salater) 225,-
  • Klassisk steak tatar af dansk Jerseykvæg med estragon, løgpuré, tomatkimchi-creme og sprød kartoffel (Tilbehør: Vælg mellem pommes frites eller spæde salater) 225,-
  • Tatar af røget færøsk laks med citrongelé, urtemayo, croutoner og bitre salater 195,-
  • Vegetar

Hovedretter

  • Quinoasalat med avocado, Marcona-mandler, radiser, syltet løg og wasabi (Vælg mellem confiteret kylling fra Hopballe Mølle eller varmrøget laks) 235,-
  • Cremet ramsløgsrisotto, pillede ærter, grønne asparges og røget Vesterhavsost 245,-
  • Sole meunière med sæsonens spæde grøntsager og brunet brødsauce 385,-
  • Fransk omelet med trøffel, Mangalica skinke, grøntsager og urtesalat (Fås også vegetarisk) 225,-
  • Steak frites af modnet ribeye med pommes frites, confiteret hvidløg og Nimbs Sauce Béarnaise med Piment d'Espelette 445,-
  • Vegetar

Tilbehør

  • Nimb Brasseries brød bagt på kamutdurum og malt, serveret med saltet smør og olivenolie (1-2 kuverter) 49,-
  • 2 stk. surdejsboller fra Nimbs økologiske bageri serveret med smør og olivenolie 39,-
  • Friskrevet sæsontrøffel 100,-
  • Sæsonens kartofler med friske urter 65,-
  • Pommes frites 65,-
  • Spæde salater med krydderurter, skalotteløg, balsamico-vinaigrette og croutoner 65,-
  • Vegetar

Desserter

  • 3 franske oste serveret med behørig garniture 165,-
  • Crème brûlée på økologisk Madagaskar-vanilje med sorbet 135,-
  • Mille-feuille med rabarber og crème diplomate 145,-
  • Baba au rhum, vaniljeiscreme og hindbær 145,-
  • Vegetar

Reservér bord

bornemenue1220x910

Børnemenu

Hovedretter

  • Boeuf med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 225,-
  • Dagens fisk med grøntsager, Sauce Béarnaise og pommes frites 150,-
  • Frisk pasta med bolognese og parmesan 150,-
  • Vegetar

Desserter

  • Pandekager med is og bær 95,-
  • Vegetar

Reservér bord