Glæd dig til en uforglemmelig aften, hvor luksus og gastronomi forenes i enestående rammer.
Den 25. marts inviterer vi til en eksklusiv aften, hvor kaviarens raffinerede smag er i centrum. Oplevelsen begynder i Nimb Bar med en udsøgt kaviarsmagning og introduktion fra Gastro Unika.
Herefter venter en sublim 4-retters menu i Nimb Brasserie, skabt af kok Christoffer Sørensen i samarbejde med Gastro Unika og Nimb.
Velkomst
Gigas-østers, kål fra Søren W, muslingesauce, peberrod og Beluga-Sevruga-kaviar
Forret
Pocheret pighvar med grøntsagsfrikassé, champagne og Baerii-kaviar fra Belgien
Hovedret
Stegt due med rødbeder og Baerii-kaviar fra Bulgarien
Dessert
Valnøddeiscreme, honning, havesyre og Nimb GOLD Selection-kaviar
HVORNÅR
25. marts 2025 kl. 18.30.
HVOR
Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel. Kl. 19.30 rykkes der ned i Nimb Brasserie.
PRIS
2.400 kr. pr. person - inkluderet i prisen er kaviarsmagning, 4-retters menu med tilpasset vinmenu, kaffe og sødt.
The Macallan x Nimb inviterer til udsøgt smagning med middag i Spejlstuen, som ligger for enden af Nimb Brasserie.
Aftenen starter i Nimb Bar, hvor vores dygtige barteam serverer vores whiskycocktail, Robin Hood, lavet på The Macallan Double Cask 12.
Efterfølgende byder vi på en sæsonbetonet 3-rettersmenu med The Macallan-smagning mellem retterne.
Under middagen skal vi smage på disse 3 whiskyer:Sidstnævnte whisky er én ud af blot 288 flasker, som nogensinde er blevet produceret, hvilket gør denne aften til en helt unik oplevelse på den højeste klinge i whiskyverdenen.
HVORNÅR
27/03 2025 kl. 18.30
HVOR
Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel
PRIS
3.500 kr. per person - inkluderet i prisen er en whiskycocktail, whiskysmagning med 3 eksklusive The Macallan-whiskyer, snacks og en sæsonbetonet 3-rettersmenu med tilhørende vinmenu.