En aften med udsøgt kaviar

Glæd dig til en uforglemmelig aften, hvor luksus og gastronomi forenes i enestående rammer.

Den 25. marts inviterer vi til en eksklusiv aften, hvor kaviarens raffinerede smag er i centrum. Oplevelsen begynder i Nimb Bar med en udsøgt kaviarsmagning og introduktion fra Gastro Unika.

Herefter venter en sublim 4-retters menu i Nimb Brasserie, skabt af kok Christoffer Sørensen i samarbejde med Gastro Unika og Nimb.

Menu

Østers & Kaviar 
Gigas-østers, kål fra Søren W, muslingesauce, peberrod og Beluga-Sevruga-kaviar 
2022 Chablis Grand Cru Valmur, Domaine Christian Moreau

Forret 
Pocheret pighvar med grøntsagsfrikassé, champagne og Baerii-kaviar fra Belgien 
Champagne Sous Bois, Champagne Billecart Salmon

Hovedret 
Stegt due med rødbeder og Baerii-kaviar fra Bulgarien
2022 Gevrey Chambertin Cuvee Pere Galland, Domaine Jean-Michel Guillon 

Dessert 
Valnøddeiscreme, honning, havesyre og Nimb GOLD Selection-kaviar 
Maury Rouge 30 ans d´Age, Domaine Mas Amiel

HVORNÅR
25. marts 2025 kl. 18.30. 

HVOR
Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel. Kl. 19.30 rykkes der ned i Nimb Brasserie.

PRIS
2.400 kr. pr. person - inkluderet i prisen er kaviarsmagning, 4-retters menu med tilpasset vinmenu, kaffe og sødt.

Reservér bord

Kaviaraften-Brasserie-2025-900x910px

The Macallan X Nimb Dinner

The Macallan x Nimb inviterer til udsøgt smagning med middag i Spejlstuen, som ligger for enden af Nimb Brasserie.

Aftenen starter i Nimb Bar, hvor vores dygtige barteam serverer vores whiskycocktail, Robin Hood, lavet på The Macallan Double Cask 12.

Efterfølgende byder vi på en sæsonbetonet 3-rettersmenu med The Macallan-smagning mellem retterne.

Menu

Forret
Sprød vol-au-vent med skaldyr og friske urter i cremet velouté-sauce på hummer

Hovedret
Braiseret wagyu-spidsbryst med rødbede og smørstegte shiitake svampe

Dessert
Poire belle Hélène: pocheret pære, lun Valrhona-chokoladesauce og vanilje-iscreme

Under middagen skal vi smage på disse 3 whiskyer:
  • The Macallan Sherry Oak 18yo
  • The Macallan Time Space Mastery
  • The Macallan Exceptional Single Cask 2020/ESH – 12808/01

Sidstnævnte whisky er én ud af blot 288 flasker, som nogensinde er blevet produceret, hvilket gør denne aften til en helt unik oplevelse på den højeste klinge i whiskyverdenen.

HVORNÅR
27/03 2025 kl. 18.30

HVOR
Nimb Bar, Bernstorffsgade 5, 1577 København V – indgang via Nimb Hotel

PRIS
3.500 kr. per person - inkluderet i prisen er en whiskycocktail, whiskysmagning med 3 eksklusive The Macallan-whiskyer, snacks og en sæsonbetonet 3-rettersmenu med tilhørende vinmenu.

Reservér bord

Macallan-Dinner-2024-900x910px