Wellnesspakker

NIMB RESET

Nimb Reset er en helt særlig behandlingspakke, som kommer hele vejen rundt om de elementer, der skal til for at kickstarte dit nye, sunde og afbalancerede jeg:

TRÆNING: 90 minutters træning og vejledning ud fra din krops behov med en af vores personlige trænere.

DETOX & AFSLAPNING: Hamam efterfulgt af 60 minutters udrensende og afslappende massage.

Pris: 2.800,- per person

BEAUTY BLISS

Behandlingen starter med et dejligt boost af din krop i den marokkanske hamam. Du starter med et fodritual med varme håndklæder og en let fodmassage, hvorefter dine fødder plejes med fugtgivende strømper. Så pakkes hele kroppen ind i varm, osmotisk ler med havmineraler, der virker lymfedrænende og generelt udrensende. Den afslappende massage, der tilpasses dit behov, virker udrensende, booster immunforsvaret og hjælper kroppen tilbage i balance og harmoni. Som følge af behandlingen vil du opleve en komplet følelse af velvære. Massageolien lavet af tamanufrø, kamille og lavendel smelter alle spændinger og afhjælper træthed.

Efter en pause i afslapningsområdet med lidt forfriskninger, er det tid til ”Beauty Bliss” til dit ansigt:
Afrensning, hudanalyse, damp, peeling, frugtsyre, dybderens, maske og massage af ansigt, nakke, décolleté, skuldre samt hovedbund. Beauty Bliss afsluttes med serum og creme.

Pris: 3.000,- per person

PARMASSAGE & ROMANTISK MIDDAG

Få dobbelt så meget romantik og dobbelt så meget selvforkælelse med denne helt særlige wellness-oplevelse for par. Her får I et glas champagne til velkomst, 30 minutters adgang til den marokkanske hamam, 60 minutters helkropsmassage og 3-retters middag ”chef’s choice” i Nimb Brasserie inkl. velkomstdrink, salte snacks, mineralvand samt kaffe eller te.
Denne oplevelse kan ikke bookes 24. og 31. december.

Program
17:00-17:30 Adgang til marokkansk hamam
17:30-18:30 Helkropsmassage
19:00 Middag i Nimb Brasserie

Pris: 5.100,- for 2 personer

HAMAM, MASSAGE & AFTERNOON TEA

En forkælelsesdag, der starter med en tur i den marokkanske hamam efterfulgt af den af vores afslappende massager, du helst vil prøve. Herefter kan du benytte vores "Relaxation Area", hvor du kan nyde lidt sunde forfriskninger og et glas af Nimbs egen mousserende vin. Fortsæt forkælelsen på første sal i smukke Nimb Bar med en delikat afternoon tea serveret foran pejsen.

Pris: 1.900,- per person

OBS: Denne behandling kan bookes fra september til maj.

Behandlingerne kan bookes ved at skrive til wellness@nimb.dk

Hamam_900x910
  • WellnessSlider_668A7069
  • WellnessSlider_668A7159
  • Wellness_Olie_770x514
  • WellnessSlider_668A7221
  • WellnessSlider_668A7366
  • Wellness_Te_770x514
  • WellnessSlider_668A7463