BBQ med Michelinrestauranten Ösch Noir

Gourmetråvarer på grillen!

Glæd dig til endnu en grillaften på Nimb Roof, hvor vi igen har inviteret europæiske stjernekokke til at lave deres version af den perfekte grillmenu. 
Denne gang er det den tyske 2-stjernede Michelinrestaurant Ösch Noir, hvis køkken er kendetegnet ved klassiske luksusråvarer som hummer, kaviar, lam og yellowtailtun, der bliver løftet af ingredienser som shiso, koriander, kombu og Amalficitron for at skabe nye, kreative smagsoplevelser.  

Aftenen starter med et glas Dom Pérignon til velkomst, hvorefter grillmenuen serveres med tilhørende kold rosé i glasset. Under middagen vil der i anledning af Copenhagen Jazz Festival være live-jazz på Nimb Roof. 

MENU
HOLLANDSK YELLOWTAIL
kålrabi / passionsfrugt / basilikum

JOMFRUHUMMER
asparges / Imperial Caviar „Ossetra“ / beurre blanc

OKSEKØD
porre / kantareller / estragon

ANANAS
chokolade / mango / mynte

AFTER DINNER COCKTAIL 
Når maden er nydt, vinen er drukket og solen så småt begynder sin rejse ned bag Københavns tage, fortsætter aftenen med en cocktail i Nimb Bar. Efterfølgende vil der være mulighed for at tilkøbe flere cocktails fra et særligt cocktailkort kreeret til aftenen. 

FREDERIKKE VEDEL TRIO
Denne aften får du fornøjelsen af den velspillende jazzband Frederikke Vedel Trio, der har sammensat et lækkert set af swingende bossa og smooth jazz.
Glæd dig til fortolkninger af Melody Gardot, Madeleine Peyroux, Norah Jones, Renée Olstead, Stacey Kent mf.

Line-up: Frederikke Vedel – vokal, Johann Gustav – keys, Jakob Roland - kontrabas

PRIS
2.500 kr. per person – inkluderet i prisen er adgang til Nimb Roof, 1 glas Dom Pérignon & velkomstsnacks, gourmetgrillmenu fra Ösch Noir, rosé fra Minuty og 1 cocktail i Nimb Bar.  

HVORNÅR
Lørdag den 13. juli fra kl. 19:00 til 22:30 

HVOR 
Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V – indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel

OBS
Vi gør opmærksom på, at poolen ikke kan benyttes under arrangementet.
Viser vejret sig fra sin våde side, rykker arrangementet indendørs.

Reservér bord

 

Osch-Noir-900x910px

Familien Cardenau inviterer til eksklusiv grillaften på Nimb Roof

Stjernekokken Francis Cardenau og hans søn Victor byder, sammen med Nimb, på sommerens hyggeligste grillaften med byens bedste udsigt. Den 16. august lægger Nimb Roof tagterrasse til en aften fyldt med ekstraordinær grillmad og højt humør serveret af familien Cardenau.

Francis Cardenau er kendt både nationalt og internationalt som den første kok i Danmark, der opnåede to Michelinstjerner (på restaurant Kommandanten). Han er tidligere restauratør og har i en årrække være præsident for Danmark ved Bocuse d’Or kokkekonkurrencen. Sammen med familien driver han i dag virksomheden CARDENAU, som arbejder for at videregive den franske gastronomiske kulturarv gennem langbordsmiddage og arrangementer med fokus på at spise lokale danske råvarer i sæson - gerne med et fransk touch.

Derudover arbejder CARDENAU for at højne kvaliteten af danske råvarer og fødevarer i samarbejde med både danske landmænd og fødevareproducenter, ligesom familien ønsker at inspirere danskerne til at spise flere grøntsager og bælgfrugter. Familien Cardenau elsker også skaldyr, fisk og forskellige former for animalsk protein, som vi danskere måske har glemt at spise eller ikke har tradition for at servere.

Til grillaften på Nimb Roof bliver der således grillet og kokkereret et udvalg af sommerens dejlige grøntsager samt skaldyr, fisk og kanin, og gæsterne vil uden tvivl kunne smage og mærke Francis og Victors passion og kærlighed til mad og råvarer. Til maden serverer Theis Vine deres skønne Ultimate Rose, som med sine rene, blomstrede noter og et twist af hvid peber, på én gang fremstår top klassisk og super moderne i sit udtryk. Hele oplevelsen bliver bundet sammen af stemningsfuld live-musik og udsigt over Københavns tage.

PRIS
1.750 kr. per person

HVORNÅR
16. august fra kl. 18:00 til 22:00

HVOR
Nimb Roof, Bernstorffsgade 3, 1577 København V – indgangen ligger mellem Tivoli Food Hall og Nimb Hotel

Reservér bord

Cardenau-Grillaften-900x910px