Forkæl dine gæster i smukke rammer

Inviter dine gæster på en overdådig brunchbuffet med sæsonens hjemmelavede lækkerier. Byd på champagne og kanapéer under de imponerende krystallysekroner i den smukke, gamle balsal. Eller hold en storslået fest med 3-retters menu, drinks og godt selskab til den lyse morgen. Mulighederne for et uforglemmeligt arrangement er mange i Nimbs indbydende lokaler.

Vi har sammensat buffetter, kanapeer og spændende menuer, som altid anvender sæsonens bedste råvarer. 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

spoil_your_guests_1220x910

Brunch: januar - december 2024

  • Udvalg af brød, wienerbrød og croissanter fra Nimbs økologiske bageri
  • Marmelader, hasselnøddecreme og Tivolis honning

  • Sødmælksyoghurt med friske bær og müesli
  • Røget fynsk laks med rygeost og radiser
  • Nimbs kyllingenugget med estragonmayonnaise
  • Hjemmelavet rejesalat med dild

  • Udvalg af charcuteri og oste
  • Stegte økologiske pølser og hjemmelavet ketchup
  • Røræg og sprød bacon fra frilandsgris
  • Marineret frugt

  • Små konditorkager fra Nimbs eget bageri
brunch820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Januar - marts 2024

Selskabsmenu

Forretter

  • Stegte kammuslinger, hummerbisque, bagte og syltede fennikel
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne
  • Taskekrabbe på sprødt brød med urtesalat og safrancreme
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne
  • Bagt selleri med æble, valnødder, gedeost og bladselleri
    2022 Macon Uchizy Village, Earl Gerald Talmard, Bourgogne

Hovedretter

  • Stegt helleflynder med croutons, porre og muslingesauce
    2022 Chardonnay, Panamera, Rutherford Wine Company, Californien
  • Kalvemørbrad, savojkål, jordskokker og sauce med røget marv
    2021 Saint Esprit Rouge, Maison Delas Freres, Rhône
  • Grillet porre, jordskokker og persillecreme
    2021 Saint Esprit Rouge, Maison Delas Freres, Rhône

Til alle hovedretter serveres knuste kartofler med urter


Desserter

  • Blodappelsin med italiensk marengs, olivenolie og hvid chokolade
    2019 Château Martillac, Monbazillac
  • Mørk chokolade i mørdej med kakaosorbet og saltkaramel
    NV Fine Tawny port, Graham's, Portugal
  • Mango og passionsfrugt-parfait med kokos og lime
    2019 Château Martillac, Monbazillac
nimb_bar_selskabsmenu

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Buffet, kanapéer & natmad: januar - december 2024

Stående buffet

  • Grillede rejer, hvidløg og piment
  • Årstidens salat med crème og knas
  • Ceviche af hvid fisk med soja og koriander
  • Gulerodstatar med ingefær
  • Arancini-kugler
  • Langtidsstegt svinebryst med hoisin-sauce og lime
  • Terrine af and med sprød kartoffel og cornichoner
  • Små kager fra Nimbs eget konditori

Siddende buffet

  • Røget laks med dild og agurk
  • Ceviche af årstidens fisk
  • Andebryst med varme krydderier
  • Oksefilet med timian og hvidløg
  • Kartoffelpure med rygeost og trøfler
  • Pebersauce
  • Blandet salat med sennepsvinaigrette og nødder
  • Sæsonens grønt
  • Udvalg af desserter

Kanapéer

  • Kroket med aubergine og hvidløg
  • Røget andebryst med peberrod og rugbrød
  • Falafel med edamamebønner
  • Blinis med røget laks og creme
  • Krustade med tatar og trøffelcreme
  • Selleri med citron og sorte oliven
  • Østers med ponzu og melon
  • Gougère med Comté-ost og trøffel (+15 kr. pr. person)
  • Agurk med kammusling og yuzu
  • Macarons
kanapeer_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Grillbuffet: maj - oktober 2024

Fra grillen

  • Grillet vildfanget rejer
  • Variation af rå og grillet fisk
  • Oksefilet med peber og piment
  • Grillet svinebryst med Nimbs barbecue sauce
  • Udbenet og marineret kyllingeoverlår fra Rokkedahl

Tilkøb af grillede pølser og sliders: 95 kr. per person

Tilbehør

  • Udvalg af salater
  • Blandet grønt fra grillen efter sæson
  • Dips og dressing

Dessert

  • Udvalg af desserter 

Serveres i Balanchine Lounge og på Nimb Roof

roof_grillbuffet_820x610

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

Julebuffet: november - december 2024

  • Økologisk madbrød og rugbrød fra Nimbs bageri
  • Økologisk smør og fedt
  • Marinerede hvide sild med karrysalat
  • Gravad laks med hjemmelavet sennepscreme
  • Stegt rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Søkogte rejer med økologiske æg og mayonnaise
  • Confiterede andelår
  • Flæskesteg med sprød svær
  • Stegt medister fra Slagter Lampe
  • Hjemmelavet lun rødkål
  • Julesauce
  • Grønkålssalat med æble og sennep
  • Kogte danske kartofler
  • Risalamande med kirsebærsauce
  • Julesmåkager fra Nimbs konditori
 Kan både serveres som delemad på fade og som buffet
julebuffet

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os

4-retters sæsonmenu

Tilbydes eksklusivt i Nimb Rotunden, Nimb Kuplen, Nimb Vinotek og 1909

November - december

  • Saltet torsk, agurk og muslingsauce med Gastro Unika-kaviar
  • Stegt jomfruhummer med karamelliseret jordskokker og syrlige æbler
  • Farseret vagtel med morkler og trøffelsky
  • Mørk chokolade, solbær og vanilje

Vælg venligst hvilke vine I foretrækker hertil - én til hver servering:

Hvide vine:
2022 Riesling Trocken, Weingut Wittmann, Rheinhessen
2022 Sancerre Les Bouffants, Domaine de la Garenne, Loire
2021 Chablis Vaudon, Maison Joseph Drouhin, Bourgogne

Røde vine:
2019 Nuits-St-George - Les Hauts Pruliers, Frédéric Esmonin, Bourgogne
2019 Barolo, Mauro Molino, Piemonte
2019 Pavillon de Leoville Poyferre, Bordeaux

Søde vine:
NV Brachetto d'Acqui, Fiocco di Vite, Piemonte
2019 Château Lafon, Sauternes, Bordeaux
NV W. & J. Graham's, 10 Years Old Tawney

selskabsmenu_events_820x610px

Kontakt os

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker.

Kontakt os